Moj izbor sandalov in natikačev za mesec maj

Kaj bi ženske brez modnih dodatkov? Iskreno mislim, da bi bil brez njih svet dokaj pust, in dobro vem, da teh ni nikoli dovolj. Skupaj z vami se veselim lepe sezone in obdobja, ko končno odvržemo nogavice in postane bivanje na zemlji veliko bolj svobodno. Ugotavljam, da čeprav imam omaro polno čevljev, je še vedno kakšen model, ki bi si ga z veseljem privoščila, in seveda zraven dodam še kakšno dobro torbico, kos nakita in rdečo šminko. Tudi ta mesec sem v trgovini Mass izbrala nekaj modelov, ki so mi bili še posebej všeč, in se poigrala z različnimi stili. To je moj majevski izbor.

Udobje na vsakem koraku

Rahel podplat in preprosto model, ki ga imaš lahko vedno na sebi. Kombinirala sem ga z dolgim krilom, a jasno je, da gre tudi s kavbojkami, kratkimi hlačami in kombinezonom. Trojni juhu za kombinacijo med črno in bež – vedno dobrodošla!

Foto: Zen za Mass

Drzno s peto

Gre za model sandala s peto, ki je že lani doživel uspeh, letos pa je ponovno z nami. Kar me je presenetilo, je udobje, ker sem bila prepričana, da “japonke s peto” res ne bodo udobne … Pa vendar. Mehko kopito in ta zelo nežna zelena barva sta zadetek v polno.

Foto: Zen za Mass

Beli sandali

Čeprav se jih še vedno malo bojimo, najbrž zato, ker so rahlo bolj občutljivi, so beli sandali prava stvar v vsaki poletni garderobi. Zdaj je tudi obdobje špagaric, nizkih in visokih, zato mi je bila ta kombinacija še posebej pri srcu!

Foto: Zen za Mass

Eleganca nude barve

V tem primeru gre za model, ki je res nujen, ker ga kombiniramo z vsako obleko, hlačami, kostimom in vedno pride prav. Podobno kot zaprt salonar je tudi nude sandal kriv za optično podaljšano nogo, kar je super.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Kosmato in drugačno

Saj veste, kako je s čevlji: včasih zagledaš nekaj posebnega in odbitega in se preprosto zaljubiš. No, to je ta primer. Kosmati paščki v barvi mentola in peta, sandali kot natikači in res udobni, kljub višini. Sem srečna.

Foto: Zen za Mass

Nizko in z bleščicami

Da ne bodo natikači le natikači, so tukaj bleščice, ki vedno popestrijo vse in znajo postaviti stvari na svoje mesto. Natikači z bleščicami so dnevni ali za zvečer, odvisno od tega, v kakšnem kontekstu jih predstavite.

Foto: Zen za Mass
Foto: Zen za Mass

Trakovi in super seksi

Ko sem jih imela na sebi, sem prav pomislila, da bi morala imeti večkrat kaj podobnega, ker visoke pete vseeno poskrbijo za določeno mero samozavesti. In tudi trakovi naredijo svoje. Kaj pa barva? Nekje med modro in turkizno, sem takoj pomislila še na kombinezon in hop, stajling je tukaj.

Foto: Zen za Mass

Moja modra

Moja zato, ker jo obožujem, a po drugi strani je res hvaležna barva, če ne drugega zato, ker se navezuje na jeans in dobro vemo, koliko smo v kavbojkah. Izbrala sem torej nizke modre natikače in super lahek poleten jeans.

Foto: Zen za Mass

Bež na vsakem koraku

Drži, da je bež nevtralna barva, zato super za vse naše kombinacije, po drugi strani je tukaj še zelo stabilna in nižja kvadratna peta. Če so vam všeč minimalistične obleke, denimo krojene na A ali kostimi s hlačami, je to pravi model obutve.

Foto: Zen za Mass

Še vedno bež, a nekoliko nižje

Ker sem ljubiteljica dolgih, poletih oblek, sem iskala še nekaj nizkega in za vsak dan, morda ne ravno natikačev, temveč nekaj s paščkom. Všeč mi je bil ta model iz semiša in tudi barva zelo uporabna.

Foto: Zen za Mass

V trgovinah Mass ter na njihovi spletni strani najdete veliko več, za vse ženske in vse starosti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.