Moje poletje v kopalkah

Obožujem kopalke in poletje, ker mi omogoča življenje v njih. Samo nekaj centimetrov blaga in občutek popolne svobode. In obožujem kopalno modo, ker nam ponuja toliko različnih motivov in oblik, da sploh ne vem več, kaj izbrati. Bele pa so prav gotovo na prvem mestu in tudi enodelni modeli imajo svoj čar, pa volančki, pike, črte, retro oblike in V izrezi tam, kjer morajo biti. O kolekciji Women’s Secret sem že pisala in tudi o tem, da me vsako sezono navdušuje; če je zdaj čas kopalk, je zima pravi trenutek za ljubke pižame in spodnje perilo, ki ne gre nikoli iz mode. Pravzaprav pri njih najdete vse za takrat, ko želite biti zapeljive, bodite pozorne le na odvisnost, ki je pri meni že zdavnaj prisotna, zato ko stopim v njihovo prodajalno, sploh ne vem, ali obstaja kakšen kos, ki ga ne bi vzela … A pustimo zdaj detajle, saj sem vam želela predstaviti ožji izbor kopalk, ki se začne z dvodelnimi na pike in z volančki za super ljubek in romantičen učinek.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pri vsakem modelu najdete tudi vrhnje kose: dolge in kratke kombinezone, sandale in torbe, halje, rute, klobuke in še kaj drugega. Navdušili so me enodelni modeli, pravzaprav sem se zaljubila v rdeče kopalke, ker jih do sedaj nisem imela, s kuliso v pasu, rahlo retro in tudi zelo opazne, kar mi je bilo všeč. Nasploh lahko enodelne kopalke nosimo tudi s kavbojkami, dolgimi ali kratkimi, s krilom, običajno dolgim, ter z blazerjem. Če pa ste dovolj svobodne, seveda v modnem smislu, si jih lahko omislite tudi v kombinaciji s kombinezonom, so prav tako originalne in nosljive, sploh če ste na dopustu.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ker pa je bela moja strast, je tukaj še en model, tokrat z zelo zanimivimi volančki iz voila, ki so izredno lahkotni in nagajivi. Zelo mi je všeč material tega kompleta, ker je preprosto vrhunski, nič prosojen in izredno elastičen, tako da stoji vse na svojem mestu. Gre za posebno linijo Women’s Secret, ki te kar objame in poskrbi, da si tudi na plaži zelo samozavestna. Ni prav enostavno biti v kopalkah takrat, ko imamo občutek, da ne nosimo pravega modela ali smo preveč izpostavljene. Tudi zato je material ključnega pomena ter seveda dejstvo, da si lahko vedno omislimo kakšen lep pripomoček za na plažo, kot je denimo čipkasta halja. Moda nas je naučila, da ta kos ni samo za v spalnico, temveč tudi za čez dan ter denimo na kavbojke. In zame je na plaži izredno prefinjena ter elegantna, kaj pravite?

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zelo se veselim poletja in srčno upam, da bo trajalo vsaj do oktobra, ker sem tako najbolj jaz in upam, da ste srečne tudi ve!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.