Obisk outleta McArthurGlen poleg Benetk

Prepričana sem, da ga poznate, sploh če ljubite blagovne znamke in lepo Italijo, saj ta outlet ni le navaden outlet, prej bi rekla, da je malo mesto, polno čudovitih utrinkov. Avenije vas popeljejo v trgovine svetovne mode: Gucci, Prada, Fendi, Trussardi, La Perla, Armani, Paul Smith, Isabel Marant, Blumarine, Ralph Lauren in drugi. Potem so tukaj še vse znamke za čevlje in kavarne ter restavracije, da te kap. V outletu McArthurGlen v mestecu Noventa di Piave, le 30 minut oddaljenem od Benetk in približno uro in dvajset minut od Kopra, najdete vse za celo družino, saj je poskrbljeno tudi za najmlajše, pa ne le z modo, temveč tudi z velikim in varnim igriščem. Mnogokrat se napotim prav tja zato, da se naužijem lepega, saj je vse na enem mestu in sploh ni tako daleč. In pozor, v soboto, 7. julija se začnejo znameniti popusti, kar pomeni, da bodo cene outleta, ki so tako ali drugače zelo ugodne, še dodatno znižane. Designer Outlet – McArthurGlen odpre ob 9.00 in kar računajte, da ste lahko tam cel dan ali pa končate z nakupovanjem malo prej in skočite še do Benetk, ki so vedno čarobne. Kakorkoli že, tukaj je moj potep po trgovinah.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Ali lahko malo vec o cenah napišete. Zelo bi šla tam, a se bojim da je popolnoma predrago. Na primer, se dobi majcke za ok 40 eur ali oblekce za cca. 60 eur ali je vse drazje?

    1. Draga Ema, najdete res veliko različnega, tudi puloverje za 25 evrov (zelo sem bila presenečena nad bombažnimi puloverji Ralpha Laurena, ki so imeli prav to ceno in se mi je zdela neverjetna…). Ostalo je višjega cenovnega razreda, vendar s popusti je vse zelo, zelo ugodno, zato najdete mnogo kosov, za manj, kot 100 evrov in nakupi so odlični! Pa tudi trgovine so zelo lične in pospravljene, je dejansko kraj, kjer ste lahko cel dan in postane obisk prav ljubek izlet. Mene vsakič navduši!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.