Monochrome videz v poletnem času

Iskanje prave modne oprave v vročih temperaturah je včasih prava misija. Temperature so v teh dneh nepopustljive in verjamem, da pride zjutraj pri izboru oblek dilema, kaj obleči. Pri tem vam lahko priskoči na pomoč monochrome trend, ki je enostaven in v hipu boste izgledale urejene ter modne. Pravila igre pri monochrome trendu so izredno enostavna in ravno zato je tako zelo priljubljen pri fashionistkah po vsem svetu. Edina smernica, ki se je morate držati, je, da nosite oblačila od glave do pet v istem odtenku. Opaziti je, da so v poletnem času v prednosti svetli odtenki. Bela je tista izbira, s katero ne morete zgrešiti, a le pazite, da poiščete zgodnji in spodnji del v podobnem belem odtenku (velikokrat lahko pride do odstopanj, ker so nekateri kosi bolj rumenkasti in podobno).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Poleg bele barve so tu še pastelno roza, ki pride do izraza z bolj ženstvenimi modnimi kosi, kot je krilo, prava paša za oči pa so na primer tudi kratki hlačni kostimi v tem odtenku. Ljubiteljice pastelnih barv pa lahko izbirate še med modro, rumeno in mint barvo, ki lepo poudarijo polt. Verjamem, da se kakšen kos že skriva v vaših omarah, saj pasteli že nekaj časa veljajo za must have. Za vsakdanjo modo lahko preprosto posežete po jeans hlačah in zgoraj kombinirate navaden t-shirt v podobnem modrem odtenku. Če pa še nimate nič takšnega doma, veliko trgovin ponuja ravno takšne matchy-matchy komplete. v katerih boste blestele. In če vas nekako ne prepričajo tovrstni enobarvni videzi, si omislite takšnega, ki vsebuje vzorčke. Pikice, črte in rožice so in, mogoče pa je najti tudi oblačila s potiskom tropskega sadja, pa tudi živalski vzorčki so še vedno in. Najbolj zaželena matchy-matchy oprava z vzorčki je crop top s širokimi hlačami.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.