Pet kombinacij za enodelne kopalke

Enodelne kopalke so glavne akterke tega poletja in najbrž ste tudi same opazile, da so prisotne v vseh trgovinah. Ne gre več za sončenje in dejstva, da so za zagorelo polt primernejše dvodelne, gre prav za to, da se je popolnoma spremenil koncept mode na plaži. Če smo včasih s seboj vzele “pač ene kopalke”, se je zdaj ta svet zelo razvil in nam ponuja veliko dodatkov. Brisače, torbe, obleke z istim potiskom, rute in podobno tvorijo stil tudi takrat, ko ležimo pod soncem. Enodelne kopalke vas ne bodo razočarale in če jih ne boste prav veliko nosile po domačih skalah in plažah, bodo uporabne tudi takrat, ko ne boste ravno na morju.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kopalke in dolge hlače

Lahko si omislite kavbojke, še bolje pa je, če izberete bombažne, širše in rahlo krajše hlače, z visokim pasom in pentljo. Ta model je prav gotovo idealen in rezultat je zelo eleganten.

Kopalke in kratke hlače

Športen značaj tega stila ga naredi primernega za tiste zelo vroče dneve, ko gremo denimo do mesta, ki je zaspano in zapuščeno zato, ker so vsi na morju. Ali takrat, ko s plaže skočimo v trgovino.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kopalke in dolgo krilo

Vedno šik, pomembno pa je seveda, kakšne so kopalke, ki jih nosite. Pazite, da imajo pravo oporo in lepe naramnice, da ne lezejo dol in imajo lep hrbtni del. Nujno obujte nizke sandale, če so usnjeni, toliko bolje.

Kopalke in blazer ali daljša jopa

V tem primeru kopalke postanejo body in so lahko pod blazerjem ali jopo zelo lepe. Izberite model, ki deluje bombažno (ali je iz bombaža, da se preveč ne lesketa, tako kot sintetični materiali) in ima zelo lepo oblikovane košarice. Dodajte kakšen kos zlatega nakita.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kopalke in plise

Plise je vedno zelo v modi, bodisi v obliki krila ali hlač. Oboje je zelo lepo z enodelnimi kopalkami, deluje elegantno in lep je kontrast med oprijetim zgornjim delom in spodnjim, ki je prav zaradi pliseja veliko bolj ohlapen.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.