Naj bo limona tokrat naš modni navdih

Naj gre za potiske ali njene odtenke, limona letošnjo vročo sezono zagotovo ne bo ostala le del osvežilne limonade, temveč si bomo njene adute privoščili tako v modnem kot lepotnem svetu. Rumena barva že sama po sebi polni usta trenutnih smernic, prav posebno mesto pa tudi največje modne hiše, kot sta recimo Chanel ali Valentino, posvečajo ravno limonino rumeni. Naj gre za tiste najbolj sanjave ali pa najbolj intenzivne, celo neon, tiste, ki v sebi skrivajo kanček oranžne, ali pa tiste, ki vlečejo na zeleno, modnih kosov v rumeni tokrat res ne primanjkuje, omeniti pa gre tudi dejstvo, da je svoje mesto našla v tako rekoč vseh modnih zvrsteh.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naravnost božanske se mi zdijo maksi obleke v tisti “tapravi” barvi limone, kjer so letos skoraj obvezen element nešteti naborki in volančki, saj prav slednji združujejo frfotavost in romantičnost, ki ju pričakujemo vsako pomlad. Pri tem se lahko spomnimo tudi na pretekle kreacije modne hiše Dolce&Gabbana s potiski tega nagajivega sadeža, ki jih brez dvoma lahko vključimo tudi v letošnje poletne mesece. Še eden izmed kosov, ki ga moram omeniti, so rumene hlače in še raje kratke hlače, okoli katerih gradimo celoten look, pa tudi rumen blazer (v vlogi kostima ali povsem samostojno) ne bo korak v prazno, saj vsekakor deluje kot statement kos tega trenutka. Zraven se odlično podajo klasični črni sandali s petko, espadrile, rjavi sandali ali povsem bazične superge v popolni belini.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In če smo na nohtih še lani preizkušale močnejše limonine odtenke, tokrat prisegamo na povsem zbledele, pastelne, ki jih za sam poletni vrhunec združimo s preostalimi barvami, kot so pink, oranžna, modra ali zelena. V kolikor pa nam limonine svežine še ni dovolj, jo z lahkoto nanesemo tudi na veke (ali celo na ustnice), vsaj tako trdijo nekateri najbolj glasni make-up trendi tega poletja.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.