Stilski napotki in must have kosi za junij

Me je že malo skrbelo, da junija ne bo, saj smo bili lani v tem obdobju že veselo na plaži, letos pa nosimo še nogavice. A ne glede na bizarno vreme je tako, da šesti mesec prav močno diši po poletju in obeta veliko: proste dni, prav gotovo plavanje v morju (končno!), sončenje, odprte sandale in kratke hlače. Če pa vsemu temu dodam še knjigo v roki, potem lahko rečem, da je to zame popolnost. Kot veste bo topla sezona prinesla barve, predvsem pa dobro mero prefinjenosti in elegance. Zelo se veselim te bontonske mode, ki bi jo najraje občudovala vsak dan … in kdo ve, morda se bo tudi zgodilo.

Vir: Pinterest

Še vedno živalski potisk

Meni je všeč in mislim, da zna vsaki ženski prinesti nekaj več. Predvsem pa malo več samozavesti, ki nikoli ne škodi. Izberite samo en kos, kombinirajte ga z zemeljskimi barvami ali z belo in boste popolne.

Frankie Shop via Netaporter

Nebeško modra

Je podobna pudrasti v smislu, da pristaja vsem ženskam, in to je njena vrlina. V letošnjem poletju so barve zabrisane, ve pa si morate nujno nabaviti nekaj v tem odtenku, ki je mimogrede zelo hvaležen. Obleka, bluza, kratke hlače ali dolgo krilo, izbira je vaša.

Emilia Wickstead via Netaporter

Dolga, cvetlična obleka

Če ste vabljene na poroko, je to idealna izbira, sicer pa bi jo osebno imela tudi za sprehod po mestu ali za poletne večere. Dolga obleka je tako ali drugače zelo elegantna, če pa ima rože, toliko bolje. Velike ali majhne, rahlo podeželske, vse je dobrodošlo!

Erdem via Netaporter

Enodelne kopalke

Kako so mi noro všeč! Ne zamenjam jih za nič na svetu in vem, da bo sončenje nepopolno, bodo pa vse ostale stvari toliko bolj zanimive. Enodelne kopalke so elegantne in praktične, denimo s kratkimi hlačami ali dolgim krilom, nujno morate imeti svoje, seveda vsako leto nove!

Zimmermann via Netaporter

Verižica z okroglim obeskom

Teh verižic je še vedno veliko, zato vam jo ponovno predstavljam. Ni samo modna muha, dejansko deluje lepo in šik. Všeč mi je zato, ker je običajno zlate barve in je torej zelo lepa na zagoreli koži. Omogoča tudi plastenje z drugimi verižicami, kar je sploh kul.

Chloe via Netaporter

Sijaj na licih

Malo in ne preveč, a vsekakor v odtenkih zlate in roza barve. Všeč so mi obarvana lička, ki kar žarijo, ampak resnično ne smete pretiravati, drugače zna biti roza barva kar zahtevna, tudi v smislu, da na obrazu postara. Manj je več in pazite na modrikaste tone, ker niso za zrele ženske.

Charlotte Tilbury via Netaporter

Hlače z visokim pasom

Zelo bontonske, elegantne in lepe, nosile jih boste z veseljem in v njih boste vedno zelo udobne. Izberite nevtralno barvo, kot je bež, in vam ne bo žal. So nujno širše in jih lahko nosite tudi z balerinkami ali odprtimi, nizkimi sandali.

Brunello Cucinelli via Netaporter

Poletne torbice

Načeloma so iz rafije, še vedno imajo cofe, resice, školjke in prav dišijo po poletju. Če ste za etno, vam bodo všeč in seveda je tako, da lahko še vedno nosite usnjene, ki so prav tako dobra izbira, a tudi te so ravno prav navihane.

Randall via Netaporter

Nekaj modrega za dom

Izbrala bi nov pribor v modri barvi, krožnike, skodelice, prtičke … Zakaj modro? Ker spominja na morje in je včasih tako, da četudi smo sredi mesta in daleč od morja, lahko z majhnimi triki prikličemo občutek dopusta in tiste hiše na obali, kjer je bilo vse popolno in neverjetno tiho.

Vir: Anthropologie

Obroč za lase

Širok, bombažen in ne nujno zelo nevpadljiv. Pravzaprav so mi večje oblike kar všeč in zdi se mi, da znajo postaviti piko na i. Rada jih nosim, sploh poleti in zdaj sem se nanje prav dobro navadila, že vem, da jih ne bom spustila. In prav tako vem, da nisem edina! Juhu!

Vir: Anthropologie
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.