Naj bo mrzla sezona bleščeča – prav vsak dan

Jesenska moda je poskrbela, da nam ne bo dolgčas! Barve, zanimivi kroji in detajli bodo poskrbeli za popestritev še tako sivih in mrzlih dni. Svoj moment imajo ponovno bleščice, ki jih bomo nosile tudi za čez dan in ne le ob posebnih priložnostih. Obilica blišča nas čaka in fashionistke boste zagotovo imele vsaj en bleščeč kos v svojih omarah.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zelo lepe so dolge, maxi obleke, preprostega kroja, ki se podajo rokerskim črnim gležnjarjem ali pa celo športnim belim supergam. V podobnem slogu lahko nosite krila, ki jih skombinirate s srajco, navadno T majico ali pa pletenino. Med topi prevladuje cut-out detajl, ki je zelo lep tudi v materialu z bleščicami. Piko na i pa bodo gumbi z okrasnimi kamni dodali pleteninam. Med modnimi dodatki pa so čevlji tisti, ki jih lahko dobimo pri različnih modnih znamkah, od dizajnerskih do modnih znamk, ki so dostopne za vsak žep.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Sijaj pa lahko dodate na drugačen način, v svojo make-up rutino dodajte bleščice. Oči poudarite s senčilom, ki najlepše poudari barvo vaših oči, super izbira so tudi metalni odtenki. Šminki, ki jo ponavadi uporabljate, pa dodajte gloss z bleščicami, ta bo dodal volumen vašim ustnicam. Če imate rade razigrano manikiro, tej prav lahko dodate kanček bleščic, po želji tudi le na en prst ali pa v slogu francoske manikire na konice nohtov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.