Najlepše enobarvne manikire ta hip

Ta hip lepotne smernice narekujejo različne trende na področju manikir. Od mikro trenda poslika do neon barvnih mešanic – enobarvni nohti še vedno ostajajo tu in vaš videz bo s tem brez dvoma eleganten. Stavite na preposte nohte, ki bodo pasali na vse vaše spomladanske in poletne oprave. Zelo zaželena je zelena, pastelna in travnata, nikakor ne premočna. Zelena bo poskrbela za ravno pravšno popestritev, še vedno pa pristaja na številne barve, ki jih boste nosili. Med barvitimi laki je še oranžna, odtenek kurkume je tisti s katerim ne morete zgrešiti. Velik plus le-tega je tudi to, da doda življenje vsem barvam polti, od temnejše to svetle.

Denim, moder odtenek ne bo v trendi le v modnem svetu, saj bodo v tovrstni barvi zaželeni tudi nohti. Prava posebnost tega je, da lahko velikokrat že meji na sivkasto, a ravno prav modre doda tisto piko na i. Čisto nasprotje so bordo nohti, ki smo jih navajene nositi v mrzli sezoni, a ti ostajajo prava lepotna poslastica tudi v spomladanskem in poletnem času.

Kot jing in jang bosta kraljevali tudi bela in črna. Bela doda svežino in sofisticiranost, ta v večini najbolj pristaja krajšim nohtom, kvadratno oblikovanim. Beli nohti, tako kot oblačila dodajo občutek čistosti, urejenosti, pazite le, da bo vaš bel lak dobro prektiven ter enakomeren. Podobno kot bordo smo črne vajeni v zimskem času, a z veliko popularnostjo rokerskega šika so črni nohti must have. Pri nanosu tega ne pozabite na vrhnji lak, ki bo dodal črni dodaten sijaj.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.