Sedem top pudrov za toplo sezono

Vsaka ženska se želi počutiti lepo, v kateri koli starosti. Z menopavzo vem, da marsikatera opazi spremembe na obrazu, ne samo v smislu gub, temveč tudi na področju elastičnosti in tonusa kože. Vsekakor se nam ni treba nikoli odpovedati lepotni rutini ali ličenju; kar potrebujete, je najti primerne izdelke za zrelo kožo. Predvsem podlaga je nepogrešljiv zaveznik pri prikrivanju nepopolnosti in prikrivanju znakov staranja, pa tudi za obogatitev in osvetlitev kože. Pravi puder je torej najkrajša pot do popolne polti, a katerega izbrati za zrelo kožo? Morda bi kot prvi nasvet napisala, da je na tem področju res dobro, če ne varčujemo; nekateri pudri so dražji z razlogom, če pa ste v finančni stiski sem izbrala tudi izdelke, ki so cenovno bolj dostopni. Vseeno imejte v mislih, da je odličen puder tudi odlična investicija. Res je, da imajo nekateri izdelki resnično visoke cene, a za najboljše podlage na trgu, s tehnologijo proti staranju in maksimalno hidratacijo, se stroški gibljejo od 45 do 70 evrov. To je dejstvo.

Glede na namen formule je ena temeljnih značilnosti dobre podlage za zrelo kožo vsekakor njena kompaktnost. Zagotovo vam ni všeč tisti matirajoči učinek, ki ga daje večina podlag in zaradi katerega izgleda, da imamo na obrazu masko za v teater. To je ena od napak, ki jo vse naredimo, vsaj enkrat v življenju. Odlična podlaga prikriva, a ne duši. Osebno sem za lahke in tekoče podlage, prepričana sem, da so res najboljše in tudi najbolj kvalitetne. Kremni puder je za toplo sezono kar zahteven, tisti v prahu pa je, po mojem mnenju, premalo prekriven, sicer je odvisno od kvalitete kože. Alternativa so odlične BB in CC kreme.

Strokovnjaki na področju lepote so naredili izbor najboljših pudrov za zrelo kožo in toplo sezono in to je rezultat:

Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF45
Saie Slip Tint Dewy Tinted Moisturizer
Essence Pretty Natural Foundation
Elizabeth Arden Flawless Finish Skincaring Foundation
Max Factor Miracle Pure
Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation

Osebno lahko rečem, da je Charlotte Tilbury res top, ker pa je nimajo pri nas, je tako, da jo naročite po spletu in glede na to, da je puder, bi ga bilo vseeno dobro videti v živo. Presenetil me je Essence, ker je kozmetika za mlade, a tudi moja maskerka je potrdila, da gre v resnici za zelo dobro podlago, ki deluje tudi za zrelo kožo. No, drage moje, nam ne preostane nič drugega, kot da se lotimo pomerjanja.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.