Najlepši laki za naravno manikiro

Ni kaj, naravna manikira ostaja najlepša in tudi najboljša izbira za vsak dan. Lakov je seveda veliko, od snežno bele do roza, mimo svetlo bež in rahlo oranžne. Kateri odtenek je najbolj primeren za vaše roke? Tisti, ki je podoben podtonu kože in seveda je tako, da se v poletni sezoni ton spremeni, saj smo nekoliko bolj zagorele, sploh na rokah!

@troudelapin

Naravna manikira je hkrati tista, ki pride prav za vse posebne priložnosti: krst, poroko, poslovni sestanek, rojstni dan. Za večerne priložnosti si vsekakor lahko privoščimo rdečo ali črno, a za vsak dan znajo biti živi odtenki dokaj zahtevni, sploh zato, ker mimogrede pomivamo posodo, pospravljamo in zlagamo perilo. V resnici so naše roke zelo občutljive, zato je kar dobro, če jih čuvamo. Za manikiro si le vzemite čas, saj lepi nohti potrebujejo vsaj dva sloja, trije sloji pa so kar idealni! Malo dlje se bo vse skupaj sušilo, a rezultat zna biti zelo eleganten.

@anyeske
@dazzle_dry
@dazzle_dry

Kot rečeno je lakov res veliko, nekateri pa ostajajo stalnica na področju francoske manikire in so prav tako super za naraven videz. Glede obstojnosti je nedvomno tako, da je malo odvisno tudi od vas in od končnega sloja. Če se le da, uporabljajte glossy lak, ki vse skupaj tudi pritrdi in bo zato manikira bolj obstojna. Sicer je pravilo, da ga tretji dan tako ali drugače menjate. Vem, to ni prav dolgo, a je živa resnica – preverjeno! In kateri so torej najboljši laki? Poglejmo.

Tom Ford Sugar Dune
Tom Ford Toasted Sugar
Chanel 504 Organdi
Chanel 167 Ballerina
Chanel 548 Blanc
OPI Chiffon-d of You
OPI Baby Take A Wow
OPI Bare My Soul
OPI Gettin Nadi On My Honeymoon
Yves Saint Laurent 22 Beige Leger
Yves Saint Laurent 24 Rose Abstrait
Essie Make The Cut
Essie Pre Show
Essie Ballet Slippers
Essie Sheer Silhouette
Deborah Lippmann Leave the Light On

Če pa se vam zdijo vse te barve prenežne, lahko še vedno računate na pastelne odtenke, ki bodo ponovno doživeli pravi revival. Topla sezona namreč prinaša prav pastelne tone, ki jih lahko nosimo tudi v različni različici na eni roki, v smislu poletne mavrice. Idej je veliko, računajte pa, da so tovrstni efekti vedno najlepši na kratkih nohtih, saj tako najbolj pridejo do izraza in ne delujejo “preveč”.

@troudelapin
@troudelapin
@troudelapin
@troudelapin
@troudelapin
@jastem_kasia

Med najbolj priljubljenimi odtenki bodo: svetlo vijola, roza v vseh odtenkih, mint, modra (bodisi zelo svetla, v smislu baby blue ali nekoliko bolj intenzivna).

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.