Najpreprostejše dnevne obleke

Takšne namreč velevajo zadnje modne smernice in iskreno rečeno, bodo še kako uporabne v naslednjih mesecih. Povsem preprosti modeli oblek namreč dovoljujejo, da jih nosimo tudi s supergami ali japonkami, predvsem pa so dobrodošle zaradi svoje lahkotnosti in nosljivosti. Gre torej za spomladansko-poletni in celo jesenski kos, ki poleg sebe v resnici ne zahteva veliko, torej jih nosimo kot kavbojke in belo majico, v kombinaciji z drobnim, minimalističnim nakitom in morda kančkom rdeče oziroma pink šminke, in to je to.

H&M & Desmond&Dempsey
H&M & Desmond&Dempsey
H&M & Desmond&Dempsey
H&M & Desmond&Dempsey
H&M & Desmond&Dempsey
H&M & Desmond&Dempsey

Znova izbiramo med mini, midi in tudi maksi dolžinami, predvsem glejmo na to, da niso oprijete, temveč ciljajmo na nekoliko udobnejše, lahko celo oversize številke. Zelo dobro se obnesejo obleke, ki pravzaprav delujejo kot podaljšana majica z ali brez kratkih rokavov, prav tako so IN tiste z gumbi in kroji na preklop, vsekakor pa ne bomo zgrešile niti z A krojem. Za vse fashion navdušenke bodo zanimiva izbira tudi dolge, srajčne različice ter obleke, ki svoj navdih jemljejo iz nočne garderobe, torej izgledajo kot nekoliko posodobljena spalna srajca.

Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie

Med barvami so v igri predvsem naravne različice rjave, bele, rdeče, modre in zelene, bolj kot slednje pa so zaželeni potiski, tako cvetlični kot abstraktni. Razgibanost nudijo patch work obleke, medtem ko za kul izgled zagotovo poskrbi tie-dye tehnika, sploh s črno, temno modro, krem rjavo in bež. Za piko na i obleki dodajmo nekaj pletenin ali jeans jakno, vsaj dokler so večerne in jutranje temperature še nekoliko nizke, medtem ko bodo v poletnih mesecih skoraj obvezna še vpadljiva sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.