Nakit s čarobnimi besedami

Če se veselim darila, ki je zame vedno zadetek v polno, potem je to nakit s sporočilom. Obožujem besede, včasih celo kratke stavke, ki se skrivajo za obeskom na verižici, na zapestnici ali prstanu. Včasih je le preprosta beseda, drugič kar biblijski citat, tretjič nekaj na pol mističnega (še vedno me mikajo čudoviti prstani s čarobnimi, angelskimi številkami 11:11, zato menim, da jih moram nabaviti!). Ta trend je v mojih očeh zanimiv tudi zato, ker postane nakit neke vrste talisman za srečo, ki ga imamo vedno ob sebi in nas spominja na nekaj lepega. Zlata barva je v tem trenutku na prestolu, pred srebrno, je pa seveda tudi stvar okusa in tega, kakšen je vaš osebni slog.

V resnici smo obeskov na verižici že skoraj vajeni (vedno pomislim na obesek Carrie v filmu Seks v mestu), prstani s kratkimi stavki ali besedami pa so nekaj povsem novega in super se mi zdi, da gre za nakit, ki ga nosimo na roki, saj so roke zelo izpostavljene in tako postanejo še lepša vizitka našega življenja in nas samih. Nakit s sporočilom je idealno darilo za prijateljico, mamo, sestro in hčerko, a velikokrat je tako, da je kar darilo zase, ko pač potrebujemo lepo besedo in jo tako kar nosimo na sebi. V tem trenutku najdete tudi zelo izvirne kombinacije med citati, zvezdami, lunami in diamanti.

Skratka, poseben trend, ki me osebno zelo navdušuje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.