Za najbolj drzne kratke hlače tudi pozimi

Tako je, tudi to zimo so mnoge ljubiteljice mode mini krilo zamenjale s kratkimi, a vsekakor toplimi hlačami. To je eden tistih kosov, ki se je v sam vrh trendov zapisal že nekaj pomladi pred tem in postal tako zelo popularen, da z nami ostaja kljub izredno nizkim temperaturam. Pravzaprav najpogosteje kratke hlače v outfitu ne delujejo samostojno, temveč so del kompleta z blazerjem v hladnejšem in prehodnem obdobju, medtem ko skozi poletje postanejo duo topu ali bolje rečeno crop topu.

Instagram: Aydahadi
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat se močno obračamo h klasiki, torej kratke hlače so poleg blazerja dobile še komplet jakne po vzoru tiste iz modne hiše Chanel, torej kostim iz tvida. Seveda so IN tudi mini krila, a nekako se med modnimi smernicami še vedno v večji meri pojavljajo kratke hlače. Slednje so zelo elegantne, segajo nekje do polovice stegen, večkrat pa jih krasi tudi visok, poudarjen pas, opazni žepi ter prefinjen rob. Poleg tvida obstajajo še mnogi ostali primerki iz tople volne, lahko si omislimo celo denim, a še boljše bodo tiste iz usnja. Gre za zelo ženstven look, ki mu tudi letos dodajamo črne, debele najlonke ali, ko to seveda dopuščajo temperature, tiste retro polprosojne, večkrat z dodanim potiskom.

Kratkim hlačam mnoge znova dodajajo grobe, combat gležnjarje oziroma škornje z rebrastim podplatom, super se zraven obnesejo tanki puliji in/ali debele jope, izredno šik pa bomo tudi v večni kombinaciji srajce in puloverja. Kratke hlače tokrat obogatimo z usnjenim pasom, zraven si lahko privoščimo tudi kanček bleščic, vsekakor pa bo za piko na i poskrbel dolg, lahko oversize plašč v črni ali rjavi ter ljubka baretka.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.