Nova kuhinjska kolekcija s podpisom Ane Roš

Ana Roš je ena najboljših kuharic na svetu, njena restavracija Hiša Franko, nagrajena z dvema Michellinovima zvezdicama, pa je bila razglašena za eno izmed 21 najboljših restavracij na svetu. Ta mesec smo tudi odprle prvi ženski knjižni klub in beremo prav njeno knjigo, Sonce in dež (založba Beletrina), o kateri sem pisala že tukaj. Zdaj je Ana združila moči z blagovno znamko Benedetti Life, znano po trajnostni luksuzni modi. Leta 2021 je Benedetti Life prejel nagrado za najboljšo luksuzno vegansko modno znamko, vsi izdelki pa so izdelani iz najkvalitetnejših organskih materialov.

Benedetti Life

Sodelovanje med Benedetti Life in Ano Roš je najboljša kombinacija dveh kulinaričnih in modnih kreativcev, ustvarjenih za trajnostni dom. Vse se je začelo spomladi, ko je ekipa Hiše Franko potrebovala nove uniforme. Ana se je v ta namen odločila kontaktirati Benedetti Life in projekt se je na koncu izkazal za tako uspešnega, da so se odločili, da bodo s svetom delili izdelke, ki jih je navdihnila narava. Iz sodelovanja so nastali lepi, pristni izdelki za kuhinjsko mizo, zato je naprodaj komplet, sestavljen iz prta in štirih prtičkov. Izdelani so iz 100 % bombaža, veseli cvetlični vzorci pa naredijo to kolekcijo razigrano, svežo in brezčasno.

Benedetti Life

Kuhinja je povsem ženski raj, super je, če jo lahko naredimo še lepšo in domačo. Včasih ne potrebujemo prav veliko, le dober prt, lepe krožnike, nežne prtičke in dišeče piškote.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.