Široke hlače za vsak dan

V obdobju zelo mehkih pletenin in udobja, ki nedvomno spremlja naše življenje doma, najdem tudi široke hlače za vsak dan. To je v bistvu super novica za vse ženske, saj se ta model zelo lepo nosi z nizkimi čevlji, kot so športni copati, ali petami, če vam je seveda ta kontrast všeč. Vse je odvisno od dolžine hlač, saj v kolikor so zelo dolge, potem zahtevajo vsaj malo podplata in tukaj pridejo do izraza superge z dvignjenim podplatom, ki povrh vsega vsaj malo grejejo. Če ste za balerinke ali mokasine, tudi prav, z njimi bo vaš slog nekoliko bolj eleganten, a v tem primeru morajo biti hlače občutno krajše, tako, da je čevelj viden.

Tudi visok pas pomaga. Dejstvo je, da je nova generacija hlač ali kavbojk dokaj udobna, visok pas pa omogoča lepšo postavo, deloma zato, ker gre za modele, ki jih lahko nosimo tudi s pasom. Če stavite na tankega, potem bo podoba elegantnejša. Volnene, rebraste hlače imajo v tej zgodbi svojo vlogo; zelo spominjajo na trenirko, ki pa je po svoje šik, saj je največkrat iz kašmirja. Svetle barve dopolnjujejo ženstveno podobo; čeprav je zima načeloma temna in črna, si tu in tam le privoščite nekaj v slonokoščeni ali caffelatte barvi, konec koncev se obračamo k naravi, zato je še kako pomembno, da ji sledimo tudi v smislu barv.

Široke hlače so super tudi v smislu nogavic. Če ste za hlačne, potem vas ne bodo ovirale (vemo, kako znajo biti hlačne nogavice nadležne pod ozkimi hlačami), če ste za krajše nogavice, tudi prav (a najbrž v kombinaciji s hlačnimi, sploh te dni, ko je zunaj tako hladno). Široke hlače omogočajo veliko različnih in ženstvenih stilov, povrh vsega pa so tudi zelo udobne.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.