Ljubka roza za hladno zimo

Roza barva je barva ljubezni, topline in nežnosti. Je nedvomno barva, ki jo povezujemo z ženskami in našim notranjim svetom. Običajno si jo privoščimo poleti, a tudi zima prinaša nekaj roza kosov, ki so prava uvertura very peri, vijola barvi, ki prihaja kot glavna akterka v letošnjem letu. Roza je barva nekompliciranih čustev, neizkušenosti in naivnosti. Idealna je za blazerje, bluze in obleke, super je, če nosite črno, saj jo zna zelo omiliti, lepa pa je tudi z belo ali slonokoščeno. Če ste v dvomu, si privoščite kakšen manjši dodatek v roza barvi, denimo šal, kapo, torbico ali rokavice, ker odlično deluje tudi v majhnih količinah.

Pozitivne lastnosti roza barve so: brezpogojna in romantična ljubezen, sočutje, razumevanje, vzgoja, toplina, upanje, naivnost, ženstvenost. Morda gre celo za faktorje, ki jih še kako potrebujemo za nežno popestritev 2022, ker smo na začetku leta polne upanja in najbrž je že tako, da smo štartale s polno paro, ne glede na vse. Roza ima sicer veliko odtenkov, meni je najljubša pudrasta barva, ki v sebi nosi kanček bež in deluje zelo prefinjeno. Na svileni bluzi ali svilenem topu je resnično edinstvena. Mnogi oblikovalci se odločijo za pudrasto roza v kombinaciji s črno, saj tvori svečane in elegantne, brezčasne kombinacije.

Tudi plašč, bunda ali volnena jakna v roza barvi znajo biti dobra naložba. Če so vrhnji kosi nekoliko bolj živahni, je vedno tako, da poskrbijo za prepoznavnost in tisto piko na i, ki jo ljubiteljice mode in nasploh ženske še kako obožujejo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.