Usnje z usnjem

Januar je tu, z nami pa ostajajo mnogi zimski trendi, ki jih je modna scena zapovedala že v zgodnji jeseni. Vse do pomladi in morda še dlje nas bodo torej spremljali predvsem nešteti topli in mehki materiali, ki v družbi nevtralnih tonov resnično delujejo kot zimska pravljica, a po drugi strani je letošnja zima močno naklonjena tudi grobosti in drznosti, kjer ne manjka črnine, zapeljivosti in hkrati elementa moškosti. Ob tem seveda izstopa tudi usnje, predvsem umetno, ki ga znova dodajamo kar v plasteh ter tako združujemo močne, težke kose.

Chloe Zhang
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Usnje se pravzaprav to hladno sezono pojavlja od glave do pet, torej od bucket klobučka pa vse do combat škornjev z debelim, rebrastim podplatom. Zanimiva je modna igra med grobim in nežnim, kjer je večkrat zaslediti kratke, usnjene hlače ali ozko mini krilo v kombinaciji s črnimi, polprosojnimi, lahko celo vzorčastimi najlonkami. Super so usnjeni kompleti, vse od kostimov pa do crop topov, vsekakor pa must have tudi tokrat ostajajo predvsem usnjene hlače, znova v retro modelu, lahko tudi v odtenku rjave, nude, rdeče ali morda zelene barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nanushka

Tokrat usnjeni kosi prihajajo predvsem v grunge stajling zgodbah, kjer so dobrodošli tisti tanjši puliji, veliko čipke in prosojnosti, pa tudi kovinski detajli, raznorazni izrezi in prevezi ter zaponke in zadrge. Za omilitev oziroma protiutež temu težkemu looku predlagam kak plišast, kosmat kos, super se obnese dolg, oversize, kamelje rjav oziroma svetel plašč, morda bluza v pastelnem tonu in satenast dodatek za piko na i.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.