Napočil je čas za novo dozo kolagena

Če je pri 20 letih proizvodnja kolagena res zelo visoka (približno 75 %), se z leti ta, žal, zelo zmanjša in kot danes dobro vemo, je prav kolagen pomemben za čvrsto, lepo in sijočo kožo. Ok, leta naredijo svoje in gravitacija tudi, jasno je, da gre kolo časa naprej in ga ne moremo ustaviti, a za zdravje in lepoto lahko vseeno naredimo veliko. Kolagen je glavna beljakovina v telesu, zato ga najdemo povsod: v kosteh, črevesju, zobeh in mišicah. Telo ga proizvaja vsak dan, ker pa se njegova proizvodnja z leti upočasni, moramo same poskrbeti za to, da ga telo ponovno dobi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Po srednjih do poznih 20. in zgodnjih 30. letih koža izgubi vsako leto okrog 1 % kolagena. Hitrost izgube kolagena pa je odvisna od našega življenjskega sloga. Kolagen je mogoče povrniti od zunaj in znotraj; vemo, da obstaja kar nekaj dobrih krem, ki ga vsebujejo, a hkrati ga je potrebno jemati tudi oralno. Gre torej za popolno sinergijo med notranjostjo in zunanjostjo, ki nedvomno lahko upočasni proces staranja in nam tako podarja čvrsto in elastično kožo. O produktu Collagen + Strong znamke BeSmart Pharma sem že pisala, danes pa je ponovno napočil čas zanj, ker je jesen prava sezona za tovrstne dodatke in zato, da koži podarimo malo več pozornosti.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Collagen+ Strong vsebuje 10.000 mg Pure Peptide kolagena, ki je na Švedskem že pet let zapored izbran za najbolj kakovostno in učinkovito učinkovino proti staranju. Vse, kar koža, lasje in nohti potrebujejo za zdrav ter sijoč videz, saj gre za popolno, naravno kombinacijo kolagena, hialuronske kisline, vitaminov, mineralov ter sladila za kožo, lase, nohte in sklepe. Naj še dodam, da ima ta kolagen zelo prijeten okus; če ste kdaj jemali tistega v prahu, potem veste, da zna biti neprijazen in tudi tekoči kolagen zna imeti zelo močan okus. Glede na to, da ga sama jemljem zjutraj, je pomembno, da to uredim brez večjih težav.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Rezultati so vidni po dobrem mesecu, ko postane koža veliko bolj sijoča, lasje pa čvrsti in gosti. Naj še dodam, da so jasni rezultati velikega pomena tudi v smislu naše samozavesti. In kot rečeno je naša zunanjost vedno povezana s tem, kar čutim in kar smo v svojem srcu. Toplo priporočam.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.