Navade, ki jih morate imeti pri tridesetih

Vedno imam občutek, da so bila moja trideseta za vogalom, v resnici je kar nekaj časa minilo, a morda drži dejstvo, da nas trideseta leta zelo močno zaznamujejo, nekako tako kot štirideseta in petdeseta. Okrogle letnice in prelomnice, ki so v življenju še kako pomembne. Pri tridesetih je tako, da že samostojno stojiš na nogah, začenjaš kariero, se soočaš s svetom z drugimi očmi in morda tudi razmišljaš, da ti vedno, prav vedno, ne bo servirano z rožicami. Spoznanstva, ki od tebe zahtevajo nove cilje in rahlo reorganizacijo življenja. A ženske zmoremo vse in to je šele začetek vaše lepe pravljice, ki bo postala vse bolj divja.

Vir: Pinterest

Dobra organiziranost

Zdaj je vaš čas tisti, ki zahteva, da postavite temelje za naprej in dobra organizacija je ključnega pomena. Organizirate se tako, da postavite cilje in jim potem sledite. Seveda se vmes zgodijo spremembe, a nič zato, pomembno je, da imate plan, v službi in življenju nasploh. Dobra organiziranost je tudi odraz zrelosti, ki o vas pove veliko.

Vir: Pinterest

Bodite zveste sebi

Vedite, kdo ste in se postavite zase. Vaša identiteta je že zdavnaj definirana, je pa tako, da včasih prav ne vemo, kam bi šle ali kaj želimo. Prave odgovore dobite samo takrat, ko se obrnete vase in globoko v sebi brskate. Takrat vam bo vse veliko bolj jasno, a za tovrstne stvari si morate vzeti čas, morate vedeti, da se v zelo hitrem svetu določeni premiki pač odvijajo nekoliko počasneje. 

Vir: Pinterest

Vedite, koliko denarja imate

Zdaj, ko ste samostojne, vsaj deloma, morate vedeti, koliko lahko trošite. Dobra stvar je imeti razpredelnico, v katero zapišete, koliko lahko potrošite za različne stvari. Notri dajte tudi tiste, ki niso ključnega pomena, a vas naredijo srečne, od kina do nakupovanja šmink in oblek. Nadzorujte denar zato, ker vam bo tako lažje in vam bo tudi prej jasno, kako lahko pravzaprav živite.

Vir: Pinterest

Urejenost

Ker podoba pove veliko o tem, kdo ste, pa tudi zato, ker vam urejena podoba omogoča, da ste uspešnejše v službi, da prej postavite na noge privaten posel, da ste bolj kredibilne in gradite na samozavesti. Urejenost pomeni tudi čistočo, dober, predvsem pa primeren make-up in serijo oblek za različne priložnosti: za službo, prosti čas in za takrat, ko se vam nori. 🙂

Vir: Pinterest

Telovadba

Telovaditi pri tridesetih pomeni dajati na stran bogastvo, ki bo prišlo prav kasneje, denimo po porodu ali po štiridesetem letu, ko bo gravitacija naredila svoje in prebava ne bo več tako dobra. Telovadite takrat, ko vam uspe, a če se le da, imejte urnik, ker bo tako lažje. Naj bo telovadba prilagojena vašim željam ter temu, kako živite in kaj vam je všeč.

Vir: Pinterest

Vedite, kje ste

Morda ravno po šoli, ali že globoko v svetu dela, morda v iskanju posla ali v iskanju sebe. Življenje ima veliko različnih odtenkov, dobro je, da veste, kje ste in kaj si želite. Biti osredotočena na cilj, je zelo pomembno za uspeh in nihče vam ne bo pomagal, če bodo vaše misli zbegane in same ne boste same prepričane vase. Vprašajte se, kakšne so vaše želje, kam bi rade šle, kako bi rade živele. In počakajte na jasne odgovore, ki bodo morda na začetku težje prišli od vas, a potem vam bo vsekakor uspelo.

Vir: Pinterest

Uživajte to čudovito obdobje, ker se ne bo ponovilo, a to seveda ne pomeni, da tisto, kar pride, ne bo zanimivo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.