Navdihnil nas je stil Victorie Beckham

Do Victorie imam zelo mešane občutke. Včasih mi je noro všeč, drugič mi deluje nekoliko pusto, ali bolje rečeno zelo minimalistično. Ker nisem človek v črni barvi in sem nedvomno zaljubljena v svetle odtenke, ne morem reči, da je Victoria moja najljubša stilska ikona, je pa nedvomno ženska, ki ima dober osebni stil. Mislim, da njena oblačila zelo dobro odražajo njeno osebnost in to je ključnega pomena. Če pa jo bolj natančno opazujemo, hitro ugotovimo, da stavi na ene in iste kose, ki na njej delujejo vrhunsko.

Dolg plašč in puli z visokim ovratnikom

Klasična kombinacija, ki pa zelo pride do izraza takrat, ko je plašč poseben. Zato tudi poudarjam, da imamo ženske premalo plaščev in nanje premalo stavimo. Poseben plašč poskrbi za opaznost, dober kroj in lepa podloga ne bosta nikoli ostala neopažena.

Vir: Pinterest

Ozko krilo z visokim pasom

Lady like podoba, torej ponovno kos, ki diši po klasiki in s katerim ne boste zgrešile. Lep je z bluzo pa tudi s pletenino in letos je na prodaj ogromno pletenin v lepih barvah. Izredno dobrodošel je kontrast med ozko obliko krila in ohlapnim zgornjim delom.

Vir: Pinterest

Klasičen kostim

Klasičen le zato, ker ga nosimo že sto let, a nove oblike kostima niso prav nič klasične. Seveda so tukaj tudi drugačne, močne barve, ki poskrbijo, da postane kostim nekaj posebnega. Mnogokrat je Vic v zelo dolgih hlačah zato, ker nosi platforme, saj je zelo nizka. Na ta pameten način, optično podaljša dolžino nog.

Vir: Pinterest

Zelo trendy kavbojke

Victoria ima vedno na sebi kavbojke, ki so nekaj posebnega. Ne vem, če sem jo kdaj videla z normalnim jeansom, saj so modeli, ki jih nosi, res opazni. Ker je zelo vitka, si lahko privošči ohlapne modele in super je, da jih nosi s petami. Na splošno je jeans s petami zelo dobra odločitev v smislu mladostnega stila.

Vir: Pinterest

Velike pletenine

Pletenine odigrajo v letošnji zimi zelo pomembno vlogo, zato vam toplo svetujem, da jih nabavite. Ni nujno, da so pregrešno drage, tudi v H&M jih je veliko in jim nič ne manjka. Težava je samo pranje, v smislu, da morate res paziti. Te velike pletenine z elegantnimi hlačami so super kombinacija; dodajte pete in boste brezhibne.

Vir: Pinterest

Kombinezoni

Še en kos, ki ga premalo nosimo. Resnici na ljubo je kombinezon v zimskem času nekoliko nehvaležen, saj v kolikor moraš na stranišče, se praktično slečeš do golega. A za kakšno posebno priložnost ali takrat, ko se vam preprosto ljubi, je zanimiva izbira. Osebno mi je super všeč vojaška barva!

Vir: Pinterest

Zelo dolge hlače

Kot že rečeno, gre za model, ki izredno podaljša nogo. To nam je seveda všeč in Victoria nedvomno zelo dobro pozna vse te modne trike. Dolge hlače v eni barvi so odlična odločitev zato, da pridobimo kakšen centimeter. Če so široke, toliko bolje. Color block podoba je prav tako trik zato, da delujemo višje.

Vir: Pinterest

Škornji za seksi noto

Nisem ljubiteljica škornjev, ampak obožujem ženske, ki jih znajo nositi. In ona zna. Super so z oblekami z razporkom in mnogokrat se Victoria odloči za močno, burgundy barvo. Gre za model, ki je poseben že zaradi odtenka, kar se mi zdi dobro: izbrati nekaj, kar takoj pritegne pozornost, in čevelj je vedno sinonim za dober stil.

Vir: Pinterest

Ogromno bele

Te barve se bojimo, sploh pozimi, a tukaj delamo napako. Bela je tudi barva hladne sezone, zato ni prav, da jo nosimo le poleti. Deluje neskončno šik in elegantno, zato si mirno privoščite bel outfit od glave do pete in ne boste zgrešile. Prav tako je super bel kostim ali bela obleka, ki lahko nadomesti malo črno.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.