S čim začiniti naš vsakdanji look

Prelepa jesen tudi letos prinaša nekaj naravnost čarobnih trendov, ki nudijo odlično skladnost z umirjeno naravo, še vedno toplimi sončnimi žarki ter pisanim listjem na vsakem koraku. Moda je tokrat obljubila razgibanost, drzen vpogled v preteklost ter hkrati ogromno nepričakovanih kosov, ki končni podobi pogosto v resnici nudijo smiselnost in najboljšo piko na i. Smernice se raztezajo v vse smeri, najbolj opazni pa sta tista, na prvi pogled povsem klasična, v nevtralnih tonih ter nenavadnih krojih, in hkrati tista s pridihom odštekanosti, kjer je sprejemljivo skoraj vse in bolj noro kot je, boljše je. Slednji primerki že sami po sebi pravzaprav ne potrebujejo veliko, medtem ko elegantni, umirjeni stajlingi v rjavi, nude in črno-beli kar hrepenijo po začinjenosti.

Torbica v rumeni ali oranžni – lahko tudi v rdeči, zeleni ali morda modri, važno je, da gre za intenzivno, že na daleč opazno barvo. Velikost torbice niha med midi in maksi, pri tem pa same oblike ostajajo zelo bazične, praktične in zato nosljive. V kolikor je naša podoba v nevtralnih barvah, potem je to super element, ki nas ne bo pustil na cedilu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Karo plašč – poleg karo blazerja, ki nas je prevzel že nekaj sezon nazaj, tokrat ustvarja podobo elegantne ženske, ki kljub svoji klasični eleganci želi kanček razgibanosti in modnosti. To je kos, ki se zelo lepo poda črni, beli in sivi, letos pa ga še najraje nosimo v družbi rjave.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Obutev s kačjim vzorcem – je pravzaprav nadaljevanje zgodbe še iz lanske hladne sezone, a tokrat podkrepljeno z močnim, udarnim trendom živalskega vzorca, ki ga lahko zasledimo od glave do pet. Tovrstni škornji, gležnjarji, salonarji, nizki čevlji ali preprosto superge postanejo pravi IT kos, ko se jim pridruži kačji vzorec. Predlagam, da jih obujemo poleg dolgih, retro oblek, oversize kostimov ali usnjenega krila.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rjav pas – je eden tistih elementov, ki tokrat ne sme manjkati. Lahko je seveda tudi v črni, a vsekakor bolj modno deluje v rjavi. Nosimo ga skoraj povsod, preko obleke, blazerja in celo plašča, njegova širina pa je povsem odvisna od našega okusa in celotne podobe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.