Nepričakovana električno modra

Svetla in odločna električno modra osvaja vsa modna imena: piste jo namreč ponujajo v različici total look in v odmevnih kombinacijah, kjer se ta odtenek izmenjuje z enako močnimi barvami, kot so rdeča, vijolična ali smaragdno zelena. Obstaja toliko možnosti za nošenje: od blazerja za uradni pisarniški videz do drzne in presenetljive obleke, ki lahko to barvo spremenijo v pravo orožje za zapeljevanje. Nedvomno je najbolj klasična skupaj s črno in najbolj šik z rjavo, a pomlad prinaša barve in tudi namig: bodimo drugačne!

Vir: Grazia.it

Seveda so tukaj tudi detajli v električno modri različici, ki ne morejo ostati neopaženi (če dobro pomislimo, od tod izvira dober outfit) in zato je ta odtenek še kako pomemben. Na torbah, čevljih in celo klobukih bo ta barva simbol za resnično eksplozivno garderobo! Ima še eno prednost: je lepa z jeansom in kavbojkami nasploh, zato si jo mirno lahko privoščite za vsak dan, tudi v smislu majhnega akcenta, ki dobro popestri videz. Nakit je lahko zlat, saj gresta zlata in modra z roko v roki in če ste za super šik učinek, potem le dodajte šminko v živo rdeči barvi. Če ste svetlolase, je to nedvomno vaš stil, potrebujete le kanček poguma, saj boste zelo opažene.

In seveda pripada modra družini barv, ki sproščajo, četudi je tako intenzivna. Razlog več, da postane del naše garderobe.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Oh Lorella,
  kako lepo, da sledim modi 🙂
  V elektricno modri imam 2 bluzi, cevljcke in se hlace sem si kupila, ceprav sem bila prepricana, da jih ne bom nosila, da bodo prevec vpadljive. V kombinaciji z crno izpade vee enkratno.
  Lep pozdravcek.
  Debora

 2. Čudovita modra!
  “Na piki” imam kar cel hlačni kostim, iz veganskega usnja in pri naslednji pokojnini si ga naročim!
  Pred dvemi dnevi mi je prijatelj rekel, da bi mi res “pasal” k mojim oranžnim lasem.
  Sedaj, ko sem videla še vašo objavo, je odločitev padla!

  Hvala, gospa Lorella! Objem na obalo!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.