Neverjetna Anya Taylor-Joy za novo kolekcijo Dior

Leopard prihaja k nam skupaj s kolekcijo ličil Dior Mitzah. Leopardji potisk, ki ga odlično interpretira igralka Anya Taylor-Joy, je brezčasna ikona razkošja in prefinjenosti. Je sestavni del identitete hiše Dior že od njene prve modne revije leta 1947. Dior Mitzah, ki uteleša bistvo pariške elegance, vključuje omejeno izdajo etuijev za ličenje in dišav. Anya Taylor-Joy je na eni sliki odeta v baretko z leopardjim vzorcem in top z osupljivo rdečo barvo ustnic. Na drugi sliki prikazuje isto obleko, hkrati preide na svetlo rožnato šminko in enako živahno senčilo.

“Že od svojih zgodnjih dni je ta živalski potisk krasil modne brvi Diorja,” pravi kreativni direktor Dior Makeup Peter Philips.

Za našo najnovejšo kolekcijo ličil ikonični leopardji potisk obleče nove in vznemirljive kompaktne izdelke. Tukaj je 10-barvna paleta senčil za oči, ki jo spremlja 10 ujemajočih se odtenkov za ustnice Rouge Dior. Na voljo je tudi prilagojena kompaktna blazinica Forever. Slog, edinstvenost in vznemirjenje, vse gre z roko v roki, kot je sama Mitzah, poklon lepoti.
Dior Mitzah
Dior Mitzah

Anya se rada liči, pozna svoj obraz, takoj je vedela, katera je prava šminka za njene ustnice, in zna se poigrati s svojimi pogledom, v tej kampanji pa dobesedno oživi s tem, da je moderna Mitzah.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.