Detajli, s katerimi lahko popestrimo preostanek zime

Meseca januarja, pa tudi februarja se pogosto drži vtis žalostne sivine, malo verjetno zaradi obdobja po praznikih, malo pa tudi zaradi naše naveličanosti hladne sezone, saj smo v srcu že povsem pripravljeni na čudovito pomlad. A ni nujno tako, da se to zimsko brezbrižje odraža tudi pri našem looku, saj lahko že z drobnimi detajli poskrbimo za še kako zanimive, izredno dodelane in tudi zelo prefinjene stajling zgodbe. Predvsem se lahko osredotočimo na ovratnike in rokave, kjer že lepa obroba ali dodatek čipke ustvari čisto drugačen, precej bolj dovršen izgled.

Pinterest
Pinterest

Poleg prej omenjene čipke so tu tudi neštete preostale dekorativne obrobe, ki se zelo lepo podajo ovratnikom in rokavom zimskih kosov, kot so puloverji in puliji, srajce in bluze, celo suknjiči, jakne in plašči. Tudi to zimo obožujemo vezenine, v zlati ali kateri drugi bogati barvi sezone, tu so bele bombažne in žametne obrobe, volančki in naborki, tudi til in usnje imata svoje mesto.

Pinterest
Pinterest

Ogromno lahko naredimo s posebnimi, svetlečimi gumbi, super se obnesejo broške, nenazadnje pa ne gre zanemariti niti večne priljubljenosti pentlje, predvsem tiste iz svile ali žameta. Skratka, ni nujno, da kos že sam po sebi vsebuje čudovite detajle, saj jih je včasih kar težko najti v trgovini, lahko jih dodelamo tudi same, z vsem zgoraj omenjenim ter seveda kančkom domišljije in malo spretnosti.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
    1. Tu in tam jih lahko najdete na http://www.asos.com ali v kakšni dobro založeni trgovini, ki prodaja gumbe, zadrge in stvari za šivanje. Nekaj časa so bili tudi na spletni strani Reserved…Pridejo in hitro gredo!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.