Prihaja Barbie in z njo tudi val roza barve

Smo pripravljene? Mislim, da smo, a kot vedno brez strahu. Roza je v resnici zelo hvaležna barva, saj gre od pudraste in svetle do magente, ki vsebuje kar nekaj rdeče. Torej roza ni le ena, zato res drži, da ima vsaka ženska svoj roza odtenek, kar velja tudi za šminko in lak za nohte. Margot Robbie je v kinu postala nova Barbie in čeprav nismo vse svetlolase in popolne, kot je lepa igralka, imamo morda prav vse živ spomin na punčko Barbie, ki je bila v preteklosti naša najboljša prijateljica. Jaz sem jih imela res ogromno in nobenega Kena (he he he), vedno so mi delale družbo in z njimi sem se kar dolgo igrala. No, časi so bili povsem drugačni, a vseeno je ostala Barbie pojem igre in življenja v lepi hiši, z avtom, motorjem, bazenom, kužki in še kaj bi se našlo: njen svet je res noro bogat.

Roza je barva energije, romantične ljubezni, svobode in vsakogar, ki si želi biti drzen s stilom, ki prikazuje barvno shemo s tisoč vidiki in možnostmi. Za ustvarjanje vedno novih oblek, popolnih za vsako priložnost in z zanesljivim učinkom. Celo Valentino nam je ponudil kolekcijo visoke mode v popolni roza barvi. Pink Valentino ali bolje rečeno Pink PP, je poklon trenutnemu kreativnemu direktorju Valentina, Pierpaolu Piccioliju, in je pravzaprav edina barva v zimski kolekciji. Barvna shema, rojena v sodelovanju s Pantone, ki je skupaj s hišo Valentino razvil ta izjemen, edinstven, eleganten, energičen in super svetel šokanten roza odtenek. Pravi poklon kontroverzni barvi, ki je bila vedno priljubljena in ki se, lahko rečemo, izjemno poda k vsem vrstam oblačil do dodatkov, od čevljev do torb do, zakaj ne, lepotnega videza.

Roza je torej barva, ki opominja na svobodo izražanja samega sebe, daje dovolj prostora posameznikovi individualnosti, ustvarjalnosti, želji po drznosti in zmožnosti, da kar najbolje izkoristi svojo fizičnost in vsako najmanjšo podrobnost telesa. Mimogrede naj še dodam, da je bila Valentinova kolekcija tako uspešna, da so mnogi govorili o zamenjavi znamenitega Rosso Valentino – torej rdeče barve.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.