Nežna poletna nega las s šamponi BioKap

Učinkoviti šamponi za lase BioKap so narejeni na rastlinski osnovi. Nežni in spoštljivi do kože ter okolja, navdušujejo vedno, a poletje je nedvomno njihov čas. Ko smo veliko več v morski vodi, plavamo v bazenu, se potimo zaradi zunanjih temperatur, zahtevajo tudi naši lasje drugačno nego in spoštovanje. Z agresivnimi šamponi jih lahko hitro poškodujemo, zato je ključnega pomena, da jih očistimo in hkrati varujemo pred soncem, soljo in ostalimi faktorji, ki nanje negativno vplivajo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Linija BioKap je zelo raznolika in izredno učinkovita na različnih področjih. Najdete izdelke za občutljive lase, proti prhljaju, za mastne ali suhe lase, za otroško nego, ampule proti izpadanju las ter odlične balzame in maske, ki jih lahko uporabljate tudi po vsakem pranju.  Tukaj so tudi naravne barve za lase, ki prekrivajo bele lase in so popolnoma neškodljive, lahko jih lahko mirno uporabljate same doma. Gre za dolgo obstojne barve z naravnimi odtenki, ki lase nahranijo in krepijo z odličnimi snovmi, kot je denimo arganovo olje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Biokap Nutricolor barva za lase je naravnega izvora in zagotavlja dobre rezultate in visoko prekrivnost las. Obenem lase in lasne mešičke nahrani ter jih zaščiti pred neugodnimi zunanjimi dejavniki, ki na lase delujejo škodljivo in jih lahko poškodujejo. Na voljo je široka paleta različnih odtenkov. Glede na to, da je linija BioKap 100 % naravna, je idealna tudi za otroke; pri njih vemo, da je koža toliko bolj občutljiva in poleti so skoraj cel dan v vodi, zato je nujno potrebno, da pred spanjem lase dobro umijemo in uporabimo prave preparate za nego. Denimo hranilna maska vsebuje rižev fitokeratin – poseben »rastlinski keratin«, ki ustvari naravno zaščitno plast in vpliva na prestrukturiranje lasnih vlaken. Lase okrepi od korenin do konic. Sestavine so pridobljene iz organske pridelave. Olje sladkega mandlja, ki je organsko pridelano, ter rastlinski ceramidi lasem povrnejo sijaj.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In naj omenim še en čudovit izdelek, BioKap sprej za narastek, ki je primeren za začasno prekrivanje narastka. Zagotavlja optimalno prekrivanje in lasem povrne naraven odtenek las. Izdelek je enostaven in varen za nanos, po nanosu ne pušča madežev. Preverjeno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.