Nikamor brez male (ali velike) bele obleke

Če je mala črna obleka nujen kos v vsaki ženski garderobi, potem je bela obleka tisto, kar potrebujete v lepši sezoni. Jaz sem v pričakovanju visokih temperatur in pravijo, da bo že ta teden še posebej hvaležen. Prav včeraj sem nabavila še eno dolgo, boho in zelo romantično, ravno prav prosojno in nagajivo, primerno za dopust pa tudi za večer v soju sveč. In kot običajno se v tej sezoni tradicija nadaljuje, saj pomlad in poletje prinašata ogromno lepih, svežih in nosljivih belih oblek.

The vampire’s wife via Netaporter
Galvan via Netaporter
Saloni via Netaporter
Temmperley London via Netaporter
Stella McCartney via Netaporter

Dolžina ni tako pomembna, saj gre lahko za obleke do kolen, mini, midi ali prav do tal in tudi kroji so si različni. Pomembna je barva, saj je bela sveža in romantična, če pa se odločite za kos, ki je obogaten s čipko, toliko bolje. Ne bojte se tega odtenka, ni res, da poskrbi, da ste videti debele, pravzaprav nasprotno, ker deluje sveže in lahkotno. Bombaž je nedvomno najboljši material, lahko pa stavite tudi na zanimivo mešanico bombaža in lanu, bombaža in svile ali bombaža in viskoze.

Zimmermann via Netaporter
Delavali via Netaporter
Gabrielle Herst via Netaporter
Mara Hoffman via Netaporter
Ralph & Russo via Netaporter

Bele obleke so najlepše z usnjenimi dodatki, temno rjava barva pa je ponovno na prestolu. Nosite jih z nizkimi sandali ali sandali s peto, odvisno od priložnosti. Super je, če imate na voljo nekaj različnih modelov obutve, od superg do dvignjenih podplatov. Odkrita ramena so še dodatna pika na i, na to lahko vedno stavite, saj gre za model obleke, ki poskrbi za kanček glamurja in prikrite erotike. Bele so tudi obleke-kombineža, oziroma slip on obleke, ki delujejo kot spalna srajca in imajo nujno čipko na robovih.

Isabel Marant via Netaporter
Khaite via Netaporter
Needle and Tread via Netaporter
Tory Burch via Netaporter
Self portrait via Netaporter

Mala bela je tisto, kar potrebujete za svežo in razigrano toplo sezono, začenši zdaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.