Nikamor brez zimskih barv in odločnih akcentov

Zdaj si resnično lahko upamo. Garderoba je v tem trenutku čudovito raznolika in če se po eni strani vsakič znova zagledam v lepe, umirjene in pastelne pletene kose, se v drugi zaljubim v intenzivne barve in satenaste bluze s pentljo, ki so v mojih očeh nov simbol ženstvenosti. Melania je že vedela in za njo Kate ter vse ostale. Povem vam:

Če že obleka ne naredi človeka, je gotovo tako, da mu podari glamurozno noto in postane podaljšek njegove osebnosti.

Ok, moda nas torej ne definira, naše bistvo je v srcu in se s tem strinjamo vsi, a tako živahnih barv še nismo videli in vesele smo, da jih lahko nosimo.

Saint Laurent zima 2021
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Barve za vse

Ne samo za mlade in drzne, dejansko za vse. Tudi tiste super rumene note, smaragdno zelene in lila so mišljene za gospe 60+ in za tiste, ki se z barvami dobro počutijo. Kot mi je nekoč povedala kreatorka Agatha Ruiz de la Prada:

Dojenčke vedno oblečemo v živahne barve in tako tudi otroke. Ni mi jasno, kdaj odrasli izgubimo smisel za barve, in ni mi jasno, zakaj se to pravzaprav zgodi.

Misterij torej, a ni nepopravljiv, pravzaprav nas barve v določenem trenutku življenja prav pokličejo in takrat je dobro, če si jih pametno privoščimo.

Saint Laurent zima 2021
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kako jih kombiniramo

Močni odtenki so med seboj zelo skladni. Zelena, roza, rumena, rdeča gredo celo z roko v roki, a ni nujno, da nosite vse naenkrat. Lahko si vse skupaj privoščite v majhnih dozah in boste tako ohranile odlično mero elegance. Zdi se mi, da moda zahteva tudi ravnovesje in zato je super, če barve omilimo s črno, sivo, temno modro in belo, ker postanejo tako manj kričeče in bolj nosljive.

Vir: Pinterest
Saint Laurent zima 2021
Vir: Pinterest

Kateri so top kosi

Izbira je neskončna, od hlač do blazerja, od oblek do kril, od modnih dodatkov do šalov. Sploh dodatki lahko naredijo veliko, saj znajo dobro spremeniti outfit, ki je morda celo dolgočasen in že viden. Si torej upate? Nikar ne pozabite, da barve močno vplivajo tudi na naše počutje, zato najdite svoje in v njihovi družbi uživajte.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Kaj smem, kljub 60+, reči: “Vaaaau, kako lepo/dobro!” ?

    Mislim da sem se rodila kakih 15 let pre hitro :)))) 😉

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.