Vse se vrti okoli rjave barve

Zimska moda je vse očarala in to, da so v centru pozornosti barve, je zagotovo pomagalo. Vsako leto je veliko govora o tem, katera je tista najbolj zaželena barva sezone, in do sedaj je jasno, da je letošnje leto kraljica rjava. Med must have kosi v tem odtenku je blazer, tega pa lahko najdemo v kar nekaj različicah. Usnjen rjavi blazer je tisti, na katerega stavijo fashionistk, takoj za njim je blazer v rjavem karo vzorčku. Ta je zelo zaželen zaradi svoje vsestranskosti, lahko ga nosimo na casual, pa tudi bolj elegantne oprave.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinteres

Če še niste prepričane, kako bi nosile rjavo barvo oziroma kako bi jo vključile v svojo garderobo, so monochrom videzi oziroma od glave do pete v enem odtenku, v našem primeru rjave, najbolj IN. Torej lahko se držite le enega odtenka, zanimive so pa tudi kombinacije z različnimi niansami, od temno do svetlo rjave. Lahko pa se poigrate tudi z rjavo in nevtralnimi odtenki – s to ne morete zgrešiti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Rjavo lahko vidimo tudi na področju modnih dodatkov. Rjavi škornji s srednje visoko peto vam bodo služili dolga leta, zato vam priporočamo, da izberete res kvalitetne. Ljubiteljicam nižjih pet pa priporočamo gležnjarje, rjavi športni copati so nekako edina izbira, ki v tem odtenku ne pride do izraza. Torbice v rjavi barvi bodo poskrbele za tisto piko na i, med oblikami prevladujejo velike in majhne, okrogle, kvadratne … Skratka, pravil ni.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.