Nizke pete za udoben korak

Tokrat ni tako, da jih bomo nosile zato, ker z visokimi ne znamo hoditi ali nam niso všeč. Ne, daleč od tega. Nizke pete so postale nujne za vse tiste ženske, ki obožujejo modo in ji tudi z veseljem sledijo. Plus so super udobne, pametno nameščene, nosljive cel dan in po svoje zelo lepe. Chunky oblike pet, ki so torej kvadratne in čokate, so osvojile modni svet in vse kaže, da jih ženske z veseljem nosimo, saj je jasno, da smo na nogah cel dan.

Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane

Na kaj moramo biti pozorne? Je več faktorjev, ki poskrbijo, da so tovrstni čevlji ali sandali lepi, ne smejo pa izgledati za babice, saj naš cilj je, da smo vedno mladostne in primerno oblečene, kajne? Torej pazite na slednje:

  • rjava barva je vodilna in naravni materiali so vedno top izbira (usnje in semiš na prvem mestu)
  • sprednji del je lahko na V in rahlo bolj pokrit, ker je tudi trend letošnje pomladi
  • če je v zadnjem delu, torej nad peto, pašček, vedite, da bo vsa pozornost usmerjena prav tam. Noge morajo res biti urejene!
  • tudi večerni sandal ima lahko nizko peto. Poleg kvadratnih in masivnih so tukaj tudi ozke male pete, kitten heels
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane

Komu so tovrstni čevlji namenjeni? Vsekakor visokim ženskam in tistim, ki niso najraje v visokih petah. Idealni so v kombinaciji z jeansom, če torej veliko nosite kavbojke, so kar dobra izbira. Izpostavila bi tudi krajše dolžine, denimo kratke ali bermuda hlače (ki so ponovno zelo v modi) ali krajša krila; vsi omenjeni kosi zahtevajo nižjo peto, zato so tovrstni modeli čevljev zelo dobra odločitev.

Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane

Za piko na i in super šik učinek jih le kombinirajte z usnjenimi, manjšimi torbicami in pasovi. To sta še dva dodatka, ki si vedno zaslužita veliko pozornosti in za katere prav gotovo drži, da lahko potrošimo malo več denarja, ker so dobra investicija.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Bi bilo zanimivo in dobrodošlo videti kaj modnega za ne ravno idealno in manjšo postavo.
    Zelo rada vas spremljam in si napasem oči na odličnih kombinacijah.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.