Nove barve las za lepo sezono

Vedno nekaj novega, ni kaj, in kar najbolj zaznamuje letošnje poletje v smislu barv za lase, je to, da enobarvnih pričesk že skoraj ni več. Ženske smo namreč ugotovile, da je razgibanost pričeske resnično potrebna zato, da izgledamo mlade in lepe. Poleg tega, da so svetli lasje ob robu obraza adut in trik, kako izgledati mlajše, so tukaj tudi topli toni las, ki so še kako hvaležni. Poplava čokoladne, pšenične in čudovito bakrene je prav za vogalom in zdaj si lahko omislimo vse: važno je, da ostane nova barva blizu naravni in ne eksperimentiramo preveč v smislu drastičnih sprememb. Naj vas vodi želja po razigranosti in mehkih valovih, ki jih dosežemo le z rokami in pravim produktom: ko postane vroče, je vsem jasno, da so likalniki še bolj škodljivi.

Stavimo torej na naraven videz, ki ga dosežemo s pomočjo gibanja. Kratek ali daljši fru fru, svetli lasje v sprednjem delu, mehki valovi: če so lasje zelo ravni, potem se raje poigramo z barvami, če so ravno prav skodrani, je pomembno, da najdemo prave produkte za tisti beach look, kot bi pravkar prišle s plaže in bi imele na glavi še nekaj soli. Če ste spretne s fenom, vedite, da lase posušimo tako, da jih s pomočjo krtače rahlo dvignemo pri koreninah, tako dobimo tudi nekaj volumna. Če še vedno ni dovolj, potem dodamo velike navijalke in hop, imele bomo res pričesko iz Hollywooda. Kaj pa kratke pričeske? Tudi te so vedno aktualne, tu in tam dodajte nežne pramene in nikakor ne pretiravajte, saj je jasno, da postanejo lasje poleti, tako ali drugače, še svetlejši.

Paž, srednje dolgi, kratki ali zelo dolgi, nimamo samo ene smernice, v modi je vse, kar je lepo in sploh pri pričeskah je tako, da je vse odvisno od vašega obraza in življenjskega sloga.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Hmmmm – očitno malo zamujam, pri barvi las 🙂
    Odločila sem se namreč, da grem na barvo, ki je bila “moderna” lani in predlani: siva/bela 🙂

    Lep konec tedna gospa Lorella! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.