Spomladanske bluze

Če so vam pri srcu srajce in bluze, potem je pomlad čas za uživanje! Veliko je namreč lepih in trendovskih ženskih srajc za to sezono, pri katerih lahko izbirate med vsemi možnimi barvami in vzorce! Tukaj so črtasti, cvetlični ali karo motivi, pa tudi klasični predlogi v beli ali krem barvi. Iz lanu ali jeansa, pa tudi v elegantni svili in z dodatki čipke, odkrijmo srajce in bluze, ki jih moramo imeti.

Modelov je res veliko, med najbolj aktualnimi pa so potiskane bluze, z razigranim vzorcem. Lahko si omislimo srčke, rože, živalske motive, čipke in pentlje, ki vse skupaj dodatno obogatijo. Meja ni, kar pa je super, je dejstvo, da ostajajo v modi tudi povsem elegantne srajce in bluze, načeloma bele, z boho pridihom, čudovitimi rokavi in ovratniki, ki znajo odlično popestriti tudi najbolj preprost stil. Če jih nosimo s kavbojkami, smo na konju, prav tako znajo biti super rešitev k elegantnim hlačam z visokim pasom in že imamo komplet za poroko ali posebno priložnost. Glede materialov je veliko bombaža, a tudi svila doživlja svoj revival, škoda le, da stane res veliko – preveč, a po drugi strani je za vse čase.

Bluze so lahko tudi iz bombažne gaze, kar pomeni, da so lahke kot pajčevina in idealne za tople dni. Nikar ne pozabimo na lepe bluze, ki jih zavežemo v sprednjem delu in lahko nosimo tudi z istimi kratkimi hlačami, za prav lep, sodoben in šik komplet. S to sliko pred očmi sem že na dopustu!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.