Novi make-up trendi za leto 2022

Nobenih revolucij, drage moje, saj veste, da se moda ponavlja. Tako kot obleke, ima tudi make-up svoja pravila in v letu very peri barve je že tako, da povsod lahko pričakujemo tono vijola odtenkov. A pozor: v resnici je barva glicinije zelo hvaležna za temne in svetle oči, saj lepo poudari pogled in si jo lahko privoščimo; mlade in starejše uživajo v odtenkih vijola barve, za vse ženske pa velja nasvet, naj ne pretiravajo. Kaj torej prinaša leto 2022?

Bleščice

Juhu, juhu, juhu! No, saj me poznate, sem sraka in jih obožujem. A z bleščicami je tako, da niso za vsako kožo, predvsem pa znajo poudariti gube. Skrivnost je enostavna: izberimo majhne, drobne, prašne bleščice, predvsem za sredino veke, ker poskrbijo za odprt pogled. Srebrna podlaga je vedno top.

Vir: Pinterest

Rdečilo v roza barvi

Morda je roza barva najbolj podobna naravnemu odtenku ličk, ko denimo tečemo, smo v hribih ali smo preprosto zdrave. Nežno roza barva je pravzaprav must have in je kar dobro, če si jo omislimo takoj. Tudi v tem primeru ne smemo pretiravati, da ne postanemo Heidi v mestu.

Vir: Pinterest

Eyeliner

Mačje oči so aktualne že kar nekaj časa, zadnji trendi pa narekujejo povsem golo veko (ali rahlo obarvano v zemeljskem odtenku) in dolgo črto, ki gre proti sencam. Tako povzdignemo oči brez liftinga in izgledamo majhne. A pozor: debela črta ima kontra učinek in vidno zmanjša oči.

Vir: Pinterest

Very peri

Nikamor brez vijola barve. Imate dvojno izbiro: oči ali nohti, morda tudi oboje, če se tako počutite. Vijola barva je na ustnicah preveč zahtevna, a zna biti lepa na vekah, sploh v poletnih mesecih. Vseeno jo lahko vedno kombinirate z oblačili, ne pa z rdečo šminko.

Vir: Pinterest

Naravni pudri

Gre za povsem novo generacijo pudrov, ki so zelo lahko in že skoraj prosojni. Hkrati so mišljeni tudi za ženske s problematično kožo, saj gre za nove formule, ki vseeno pokrijejo morebitne nepravilnosti. Pogoj za vse pa je zdrava, čista in sijoča koža, torej nega pred pudrom!

Vir: Pinterest

Ombre ustnice

To pomeni, da se res dobro poigrate z različnimi šminkami (običajno tremi) in svinčniki, in sicer tako, da narišete rob, srednji del ustnic je nujno svetlejši (tako pridobimo volumen), ostalo zatemnite po želji. Z nude barvami je to najlažje doseči.

Vir: Pinterest

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.