Vrhnji kosi za popestritev sivega vsakdana

Druga polovica januarja za marsikoga že predstavlja čas, ko misli potihoma pričnejo zahajati v zgodnjo pomlad. Zimski prazniki so že skoraj pozabljeni in v nas se počasi prebuja želja po lahkotnejših kosih in toplejšem vremenu. A dejstvo je, da smo ta hip še kar nekaj korakov stran od nove sezone, zato v naslednjih tednih, celo mesecih tudi na modnem področju ostajamo pri zimskih lookih in trendih, pa čeprav nam modne hiše vse glasneje servirajo spomladanske reklamne kampanje. Da si sivino zimskega vsakdana nekoliko poživimo, pa so kot naročene prav jakne in plašči v bujnih, drznih in energičnih barvah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predvsem so tudi to hladno sezono med trendi najpopularnejše kosmate in teddy jakne in plašči iz umetnega krzna in pliša, ki nas po eni strani odlično grejejo tudi v najhladnejših jutrih, po drugi strani pa čudovito žarijo že na daleč ter tako poskrbijo za pravi statement look. Tu so intenzivni odtenki modre, rumene in oranžne, še veliko popularnejši pa so te mesece močni, svetli toni zelene in pink, tudi rdeče in včasih vijolične.

Pinterest
Pinterest

V resnici gre za dobro poznan zimski trend, ki se ohranja že kar nekaj let zapored in smo ga torej že večkrat omenile tudi na našem portalu, pa vendar tokrat nosi prav posebno modno vrednost, saj so namreč te mesece skoraj najpomembnejši postali retro elementi preteklih devetdesetih. Pri tem so modeli postali nekoliko oversize, celo balonasto oblikovani, predvsem pa so se spremenile kombinacije s tovrstnimi kosi. Tokrat se na primer vse vrti okoli udobja pletenin in širokih hlač ter hkrati skrajšanih oziroma crop kosov, in nenazadnje grobih, combat gležnjarjev oziroma škornjev. V kolikor nam pliš ne diši, pa vendar želimo izbrati drzno barvo vrhnjega kosa, potem so morda za vas kot naročene puhovke, prav tako ogromen trend te hladne sezone. In ker so tu še popusti, izbira verjetno ne bo pretežka.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.