Odkrijte 6 trendov za praznično sezono

Prihajajoča praznična sezona prinaša sveže modne smernice, ki bodo zagotovo osvežile vašo garderobo in dodale pridih glamurja vašemu videzu. Medtem ko so nekateri klasični elementi še vedno nepogrešljivi, so letošnji trendi osvežujoči in vabijo k izražanju osebnega sloga. Medtem ko so prazniki običajno povezani s tradicionalnimi rdečimi in zelenimi odtenki, je vsestranska rjava barva pridobila na priljubljenosti. Topla barva ne le dodaja eleganten pridih, temveč je tudi odlična alternativa klasičnim prazničnim odtenkom ali pa črni. Oblecite rjav odtenek za večerni dogodek ali zabavo s prijatelji in izstopajte s svojim unikatnim slogom.

Roza barva ostaja močan trend, še posebej za priložnosti, ki zahtevajo nežnost in romantiko. Roza obleke, bluze ali krila so odlična izbira za praznične večerje ali novoletne zabave. Kombinirajte jih z dodatki v srebrnih ali zlatih odtenkih za dodaten sijaj. Naborki so se vrnili v velikem slogu. Ti igrivi in romantični detajli dodajo dinamiko oblačilom in so odličen način, da izrazite svojo ženstvenost. Oblecite obleko ali bluzo z naborki za dodatno eleganco in gibanje, kar bo zagotovo pritegnilo pozornost.

Balerinke so zamenjale klasične salonarje kot udobno in hkrati elegantno obutev za posebne priložnosti. Trend je dobrodošel predvsem za tiste, ki želijo uživati v udobju, ne da bi žrtvovali stil. Balerinke v kovinskih odtenkih ali z bleščicami so odlična izbira za praznične dogodke. Perje je nepogrešljiv detajl letošnjih prazničnih oblačil. Bodisi na oblekah, torbicah ali čevljih, perje doda kanček glamurja in ustvari izjemen videz. Ne bojte se izstopati in eksperimentirati s perjem v različnih oblikah in barvah. Pri dodajanju detajlov vašemu prazničnemu videzu ne pozabite na nakit. Plastenje različnih vrst verižic, zapestnic in uhanov je še vedno izjemno priljubljeno. Mešajte kovine, oblike in teksture za edinstven in oseben izgled.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.