Osebnostni test: kateri obok vam je najbolj všeč?

Še en psihološki test za nas, tokrat zato, da bi izvedele malo več o svoji osebnosti in tem, kar v resnici smo. Ker je človek zapleteno in zanimivo bitje, je jasno, da vse lastnosti ne pridejo do izraza, vsaj ne na prvo žogo, zato je pomembno vedeti, kaj se skriva pod površino, saj bomo tako tudi bolje razumele sebe. Tokrat torej izbiramo med šestimi oboki; vsak ponuja poseben pogled na določeno pokrajino. Ne potrebujete razmisleka ali koncentracije, preprosto izberite in poglejte, če je rezultat pravi.

Psicologia.net
  1. Ste izjemno svobodna oseba in tudi nekoliko trmasta. Raje imate, da stvari, ki vas zadevajo, opravite po svoje, ne morete jih prenesti. Ne marate omejitev, počutiti se morate svobodno in neodvisno, poleg tega v odnosih z drugimi ne ljubite konfrontacije. Želite uživati ​​življenje brez hitenja. Vaša ključna beseda je: svoboda.
  2. Nedvomno ste samotar, tudi na potovanjih. Radi opazujete in v samoti meditirate o svojih težavah. V družbi pa znate biti dober poslušalec in zaradi tega ste odličen prijatelj, sposoben tudi obdržati skrivnosti. Vaša ključna beseda je: osamljenost.
  3. Veste, kako pritegniti okolico, in želite čim več eksperimentirati. Ste radovedni in navdušeni nad učenjem novih stvari. Družabni, radovedni in ironični. Radi potujete in vedno vam uspe iztrgati nasmeh od tistih, ki jih srečate. Vaša ključna beseda je: entuziazem.
  4. Ne bojite se neznanih situacij, niti soočanja s posledicami tega, kar počnete. Vaša pot je nepredvidljiva in lahko je strašljivo, da ne upoštevate pravil. Nenehno iščete razburljivo življenje. Včasih poskušate narediti prav vse, kar je možno, in hkrati znate vzeti najboljše, kar vam življenje ponuja za obstoj. Ne zamudite enega samega trenutka. Vaša ključna beseda je: nepredvidljivost.
  5. Ste človek, ki izbere življenje, posvečeno varnosti, saj vedno iščete mir. Ste zelo tiha oseba in ne marate, da vas motijo. Vaše idealno življenje je jasno, mirno in prijetno. V odnosih iščete in ponujate stabilnost, do okolice ste zelo prijazni in zaščitniški. Vaša ključna beseda je: varnost.
  6. Ste tiha, zelo mirna oseba, ki ceni osamljenost. Radi meditirate, iščete smisel življenja. Ljubite ljudi, s katerimi vzpostavljate pristne odnose, pravzaprav raje vzpostavljate globoke odnose. Vaša ključna beseda je: duševni mir.
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.