Pet čudovitih pričesk za poletno sezono

Naravno, razmršeno, zelo negovano in polno sonca. Poletne pričeske so, kot običajno, prava paša za oči in ključnega pomena je dejstvo, da stavite na zdrav las. To pomeni, da ga dobro zaščitite pred soncem in soljo, da pametno uporabljate elastike, obroče in vse ostale pripomočke, ki lahko lase poškodujejo, predvsem pa, da na lase nikoli ne pozabite. Zanimivo, kako znamo ženske kupovati veliko krem proti gubam, na lase pa kar pozabimo in se nam zdi, da je vsak šampon dovolj dober. No, ni. A če se vrnemo k pričeskam, imamo predvsem pet različnih na vrhu lestvice; meni so všeč vse!

Nad rameni in razmršeno

Edini minus te pričeske je, da težko naredimo čop, to pomeni, da jo nosimo tako, kot je. No, poleti je morda celo lažje, ker nismo toliko obremenjene s formo, po drugi strani pa vročina terja svoje in tu in tam je kar dobro, če lahko lase vsaj malo spnemo.

Hairstylist: Dessange
Hairstylist: Capellimania

Ta lepi fru fru

Jaz ga obožujem, a le v dolgi verziji, sicer imam vedno občutek, da je preveč zahteven, sploh poleti. Daljši fru fru pa je, z eno besedo, seksi, in to je seveda super. Nosimo ga na strani ali s prečko na sredi in tako dobimo znameniti fru fru “na zaveso”.

Hairstylist: James Earnshaw
Hairstylist: Jean Louis David

Igra barv

Prameni so v zadnjih letih dobili toliko imen, da nisem več prepričana, kaj je kaj. Ampak da se razumemo, prameni so vedno v igri in vedno aktualni, zato je super, če jih imamo, sploh v sprednjem delu. Vendar ne pretiravajte, barva mora delovati še vedno naravno.

Hairstylist: Compagnia della Bellezza
Hairstylist: Compagnia della Bellezza

Nesimetrično

Za najmlajše in za mlade po srcu, nesimetrične frizure znajo biti še vedno zanimive. To je super rešitev za tiste, ki nimajo veliko las, saj nesimetrija povzroča volumen in takoj se zdi, da imamo bogato pričesko. Če pa poleg asimetrije dodamo še pramene, no, potem smo res zmagale.

Hairstylist: Wella Professionals, Art Hair Studios
Hairstylist: Intermede

Novi paž

Če ste za paž tudi prav, a naj bo vsaj malo drugačen. Novi paž ni 100 % gladek in tudi ne 100 % urejen, še vedno velja videz “sem se pravkar zbudila”, a seveda z neko mero elegance. Stavite torej na volumen, pramene, predvsem na pričesko, ki bo dobro poudarila poteze, in pazite na fru fru, če čelo ni ravno visoko.

Hairstylist: Wella Professionals

Hairstylist: Jean Louis David

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.