Spomladanska mavrica z znamko House of Sunny

Zelena pletena obleka, ki jo je nosila manekenka Kendall Jenner, je bila v hipu razprodana in tako je tudi širša množica spoznala znamko House of Sunny. Znamka si prizadeva izdelovati brezčasne modne kose, ki trajajo in nasprotujejo industriji hitre mode. Dvakrat na leto izdajo kolekcije v takšni količini, da se čisto vse proda. Njihovi modni kosi so izredno kvalitetni in vredni vse hvale. Veliko časa in energije posvečajo tudi trajnostnim tkaninam in proizvodnim metodam, ki so ključ pri izdelavi tovrstnih kosov.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

House of Sunny je bila ustanovljena že leta 2011, pod okriljem Sunny Williams in je neodvisna blagovna znamka s sedežem v Londonu. Vsak izdelek je zasnovan za lahkoten vsakdanji videz in je skrbno oblikovan, da lahko prehaja skozi letne čase. Kakovost je vedno v ospredju, medtem ko se za dosego tega nikoli ne žrtvuje dostopnosti.

vir: House of Sunny
vir: House of Sunny
vir: House of Sunny

Njihove kolekcije so idealne tudi za pomlad in poletje ter prava paša za oči. Očarale vas bodo lahke pletenine v pastelih, tudi v bolj intenzivnih odtenkih, pa tudi drugi modni kosi, kot so na primer modni dodatki. Fashionistke so to znamko že vzele za svojo in ta hip je mogoče videti priljubljenost modro vijoličnega kratkega kombinezona na fotografiji.

vir: House of Sunny
vir: House of Sunny
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.