Prihajajo dvignjeni podplati – in niso slabi!

Priznam, da nisem njihova oboževalka, najbrž zato, ker me zelo spominjajo na obdobje diskotek in tistih res nepraktičnih, če ne že grdih čevljev, ki so jih ženske nosile. Ok, vem, podplat omogoča, da pridobimo kar nekaj centimetrov več in prav gotovo drži, da so nekateri modeli super udobni, a vseeno mislim, da je vse skupaj zelo odvisno od podplata in materiala, iz katerega je narejen. Poletje prinaša super visoke čevlje, predvsem v smislu špagaric, ki imajo torej podplate iz vrvi ali plute; tovrstni modeli so super za čez dan in četudi so dokaj visoki, je mišljeno, da jih nosimo podnevi oziroma kar vedno.

Noge takrat, ko imamo na sebi bele kavbojke ali midi obleko, poskrbijo za to, da smo v petah in vseeno z lahkoto hodimo, po drugi strani pa so naravni materiali na prestolu, zato koža in noga prav lepo dihata. Da, je kar nekaj prednosti, vseeno pa je kar dobro, če smo pozorne na grobost. Nekateri modeli so namreč zelo masivni, torej ne preveč primerni za ženske z močnejšimi gležnji ali veliko nogo. Raje izberite zmeren podplat in nude, naravno barvo, ki bo nogo vseeno podaljšala, bo pa veliko manj vpadljiva.

Sophia Webster

Če se odločite za nakup, izberite nekaj super posebnega in drugačnega za pomembno priložnost, kot je denimo “prav tista” obleka ali poroka. V nasprotnem primeru naj vas vodi dejstvo, da ste veliko na nogah in tek je na dnevnem redu. Izbira je, kot vedno, le vaša.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.