Pripravite svoje telo na sezono kopalk

Sezona kopalk je pred vrati, zato marsikateri predstavnici nežnejšega spola največ preglavic povzročajo odvečni kilogrami, ki so se nabrali čez zimo. Skrbi so odveč, saj v dm Studiu nudijo raznolike in učinkovite kozmetične postopke za preoblikovanje telesa, s pomočjo katerih boste svoje telo hitro pripravile na brezskrbne poletne užitke in samozavestno oblekle najljubše kopalke.

Vir: Shutterstock

So krivi geni ali lahko celulit izgubim s hujšanjem?

To je le eno od vprašanj, s katerim se srečuje kar 80 odstotkov žensk, ko se pred poletjem pogleda v ogledalo. Poleg hormonov in genetike na nastanek maščobnega tkiva vplivata tudi neuravnotežena prehrana in pomanjkanje gibanja, zato je zdrav način življenja zagotovo najboljša rešitev za zmanjšanje teže, celulita in odvečnih maščob, ki jo na nekaterih mestih še posebej težko odstranimo. S kozmetičnimi postopki lahko opazno preoblikujemo telo, odpravimo videz “pomarančne” kože ter se znebimo odvečne maščobe hitreje in za dlje časa.  V dm Studiu boste s pomočjo njihovih najnovejših lepotnih tehnik postale zmagovalke v borbi z odvečno maščobo in zmanjšanim tonusom, ki se pojavi ravno tam, kjer si najmanj želimo. Z individualno obravnavo vam v lepotnem centru dm Studio lahko pripravijo program po vaši meri, ki vključuje kombinacijo različnih kozmetičnih tretmajev.

Vir: Shutterstock

Lipo-detox 

Je klinično preverjen anticelulitni postopekki se izvaja v štirih fazah. S pomočjo učinkovin za odplavljanje odvečne vode in razgradnjo maščob pospešimo celični metabolizem in hitro dosežemo vidne rezultate. Z dodatno masažo tretiranega področja še izboljšamo učinkovitost postopka. Med klinično preverjene postopke z nadpovprečno učinkovitostjo zagotovo spada tudi LIPO-DETOX anti-celulitni postopek. Izvaja se v štirih fazah in s pomočjo učinkovin, kot sta REDULITE za odplavljanje odvečne vode in PHYCO R 75*, ki aktivira lipolizo oziroma razgradnjo maščob in pospeši celični metabolizem, dosežemo hitro vidne rezultate.

Bodywrapping 

Je ena redkih anticelulitnih metod, s katero zmanjšujemo pojavnost celulita in hkrati oblikujemo telo, rezultate pa merimo v centimetrih! S hladnim ali toplim postopkom in z ovijanjem telesa v specialno folijo in izbranimi izdelki zmanjšamo obseg telesa, pojavnost celulita in strij ter kožo učvrstimo.  Kozmetična znamka Afrodita omogoča postopek hladnega ali toplega body wrappinga z ovijanjem telesa, ki pripomoreta k razgradnji maščob in imata detoksikacijski učinek. S pravilnim ovijanjem telesa stimuliramo pretok limfe in tako spodbudimo odvajanje vode in zastalih škodljivih snovi presnove iz podkožnega tkiva.

Inovativno preoblikovanje telesa z LPG tehnologijo 

Omogoča individualen pristop pri zmanjševanju maščobnih oblog in celulita, učvrstitvi kože ter spodbujanju izločanja toksinov.  S točkovno usmerjenimi LPG tretmaji na rokah, hrbtu, pasu, trebuhu, jahalnih hlačah, ritnicah, stegnih, kolenih in mečih se boste odvečne maščobe znebili hitreje in za dlje časa.

Preoblikovanje telesa z najnovejšim aparatom LPG Cellu M6, s patentirano New Alliance tehnologijo, je postalo prijetnejše in učinkovitejše kot kdajkoli prej. Aparat nam omogoča izbiro med različnimi postopki, lahko izbiramo med postopkom limfne drenaže, postopkom, namenjenim mladim mamicam, personaliziranimi tretmaji za odpravo lokalne maščobe in še več. Postopki za preoblikovanje telesa z LPG-jem vam in nam omogočijo individualen pristop, tako lahko prisluhnemo vašim željam in potrebam. Postopki zmanjšujejo pojav maščobnih oblog in celulita, učvrstijo kožo in spodbudijo izločanje toksinov. Namenjeni so tako moškim kot ženskam.

Vir: Pinterest

Napredne tehnike nege kože vključujejo radiofrekvenco, ultrazvočno liposukcijo in dermomasažo. Pri prvi s pomočjo radiofrekvenčnih valov napnemo kožo, spodbudimo proizvodnjo kolagena in elastina ter zmanjšamo količino nakopičene maščobe. Ultrazvočna liposukcija v globljih plasteh kože zagotavlja optimalne rezultate v kombinaciji z limfno drenažo, skupaj z dermomasažo, inovativno metodo vakuumske masaže telesa, pa bo navdušila tudi največje skeptike. Glavni učinki so izboljšanje videza kože, saj jo napne, zgladi in pomladi.

RADIOFREKVENCA: s pomočjo radiofrekvenčnih valov napnemo kožo, spodbudimo proizvodnjo kolagena in elastina ter zmanjšamo nakopičeno maščobo. Posebnost naprave je ta, da imamo popoln nadzor nad parametri in omogoča nastavljanje parametrov, ki jih individualno prilagodimo vsaki stranki.

ULTRAZVOČNA LIPOSUKCIJA: metoda za zmanjševanje celulita na tarčnih delih telesa, kot so trebuh, boki, pas, stegna in roke. Tkivo segrejemo s pomočjo infrardeče „tretmajske“ glave, nato pa uporabimo ultrazvočno glavo, ki deluje na maščobne celice v globljih plasteh kože. Ta postopek je odličen v kombinaciji z limfno drenažo, saj tako dosežemo res najbolj optimalen rezultat.

DERMAMASAŽER: je inovativna metoda za vakuumsko masažo telesa. Dolgoletne izkušnje boja proti celulitu so pokazale, da je ta postopek zagotovo eden izmed najučinkovitejših v boju proti celulitu. V kombinaciji z ultrazvočno liposukcijo lahko učinki te metode navdušijo tudi največje pesimiste. Glavni učinki so zagotovo izboljšanje videza kože, saj le to napne, zgladi in pomladi. Z masažo dosežemo zmanjšano zadrževanje vode in celulita, spodbujamo presnovo, zmanjšamo opaznost strij, okrepimo izločanje strupov iz telesa in izboljšamo kroženje krvi in limfe.

Vir: Pinterest

V dm Studiu vam lepotni strokovnjaki pomagajo izbrati najprimernejši tretma za vas in vaše individualne potrebe. Rezervirajte brezplačni posvet, na katerem vam bodo z veseljem svetovali. Izkoristite posebne ugodnosti: do 17. maja lahko pripravite svoje telo na poletje po ekskluzivnih cenah: samo 49 evrov za lipo-detox tretma s 30-minutno masažo in 10 % popust na vse lepotne programe dm Studia. Svoj termin za preoblikovanje telesa lahko enostavno uredite preko spletne rezervacije: https://saloni.dm.si/dm-studio-kranj-bleiweisova

Vir: Pinterest

Trije kilogrami po šestih tretmajih

Vmesni rezultat po 6 tretmajih, ki je vključeval 2x LPG personaliziran tretma 40 minut in 4x dermomasažo po 30 minut, je pokazal povprečno 2 centimetra manjši obseg bokov in nog ter 3 kilograme izgube telesne teže. Stranka je do želenih rezultatov prišla s kombinacijo omenjenih tretmajev in z upoštevanjem nasvetov o zdravem življenjskem slogu lepotnih strokovnjakov dm Studia.

Prej
Potem

Za ohranjanje rezultatov je pomembna redna nega. V juniju lahko v lepotnem centru dm Studio na Bleiweisovi 4 v Kranju opravite natančen pregled stanja kože. Analiza vključuje pregled poškodb kože, njene občutljivosti na sonce in stopnje izgube vlage. Lepotni strokovnjaki dm Studia vam na podlagi rezultatov svetujejo o ustrezni poletni negi in izdelkih glede na individualne potrebe vaše kože, da boste koži zagotovili točno tisto, kar zares potrebuje (za več informacij pokličite v dm Studio na telefonsko številko 04 517 05 10).

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.