Pet jesenskih kril, ki jih morate imeti

Čeprav sem zelo rada v hlačah, ker se tako počutim udobno in grem v njih hitreje po opravkih, ima krilo popolnoma drugačen čar. Kot prvo poudari ženstvenost in kot drugo nas skoraj prisili, da obujemo visoke pete. Jesen prinaša ogromno romantike in vse kaže, da se moramo ženske vsaj deloma posloviti od hlač. Bo šlo?

Usnjeno krilo

Prihaja jesen in usnje je material, ki ga bomo še kako nosile. Tradicionalne ženske imajo v svoji garderobni omari usnjeno jakno in se potem zgodba z usnjem konča. Čas je, da malo nadgradite ta trend in si nabavite še dva kosa: usnjene hlače in krilo. Vedite, da gre za pravo investicijo, ki vas bo navdušila, saj se ta trend ponovi prav vsako sezono.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Plisirano krilo

Plise je tako ljubek in eleganten, da zna rešiti vsako zagato in je primeren za vse priložnosti. Midi je njegova dolžina, zato kar stavite na več tovrstnih kril. Enobarvne so tiste, ki jih boste najlažje nosile, načeloma s petami, četudi ne super visokimi. Pazite na nagubanost materiala, če imate trebuh, potem je kar dobro, da krilo ni plisirano do vrha.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Midi oprijeto krilo

Zelo seksi. Tako imenovano pencil krilo je tisto, ki je noro lepo s puloverjem z visokim obratnikom ali belo bluzo. Vedno deluje brezhibno, vendar zahteva dobro postavo in vitke noge. Bolje je, če je ženska nekoliko višja, v nasprotnem primeru so prav nujne zelo visoke pete. Poglejte Dito von Teese in vam bo vse jasno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Krilo z živalskim potiskom

Velik trend letošnje jeseni je živalski potisk. Lahko ima več različnih odtenkov, a najbolj klasično je rjavo in črno. Všeč mi je zato, ker lahko dodate rdečo šminko in potem ste resnično femme fatale. Tovrstno krilo je lahko gladko z razporkom, lahko je plisirano, z visokim pasom, ali celo dolgo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Retro krilo

Krojeno na A, nujno z visokim pasom, lahko tudi malo nagubano in zelo po bontonu. Mene spominja na Audrey, zato gre za model, ki ga obožujem in menim, da bo v modi za vekomaj. Taka krila so zelo lepa v bombažni ali volneni različici, torej jih najdete za poletno ali zimsko sezono. Nikoli se jih ne boste naveličale!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kateri model pa je vam najbolj všeč?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.