Pet kosov, da bo poletje modno in udobno

Pa smo le dočakali poletju nekoliko bolj podobne vremenske razmere, zato je prav zdaj čas, da, v kolikor tega še nismo storile, tudi svojo garderobo pripravimo na najbolj vroče tedne v letu. Udobje tokrat ostaja vodilna točka letošnjih trendov, zato je povsem logično, da nas čaka ogromno široko krojenih, oversize kosov, nizkih petk ter prijetnih in mehkih materialov. Vsekakor v svoji omari za modnost, združeno z udobjem in nosljivostjo, potrebujemo tudi naslednje:

Mango 2021

Ohlapna obleka

Torej tista, katere kroj tvori obliko črke A oziroma zvončast, lahko tudi nekoliko balonast model, midi, še raje maksi, na preproste naramnice ali ljubke rokavčke. Pametno je, da jo izberemo v eni sami barvi, kot so na primer peščeno rjava, bež in bela, tudi črna, ter nekoliko bolj energične, recimo pink, oranžna ali rumena. V kolikor smo bolj za vzorce, potem naj slednji vsebujejo nekaj klasike, recimo drobne rožice, pikice, črte in podobno.

Pleten top

Morda se na prvi pogled zdi nekoliko prevroč za poletje, a kvačkan top je lahko tudi v teh mesecih izredno nosljiv, sploh ko si omislimo krajši, crop model, celo čisto mini, ki deluje kot pleten zgornji del kopalk, ki ga lahko na primer nosimo pod belo laneno srajco. Zelo prikupni so tisti z rožami in dekorativnimi elementi bujnih odtenkov, ki se čudovito podajo retro kavbojkam, medtem ko tudi tu ne bomo zgrešile s povsem nevtralnim izborom.

Mango 2021
Mango 2021
Mango 2021

Super lahkotne hlače

Torej tiste dolge, ki smo jih vajene vsako poletje in ki nas večkrat spominjajo kar na pižama hlače. Naj bodo hlačnice zares široke, lahko celo tvorijo hlačno krilo, medtem ko bodo svetle, nevtralne barve poskrbele za več prefinjenosti, etno vzorci pa za več poletne razgibanosti. Zraven je dovolj že navaden slip top v beli ali črni, oprijet bodi ali, še lepše, spredaj zavezana ohlapna srajca.

Mango 2021
Mango 2021

Udobni sandali

Kar že v štartu pomeni, da so petke zares nizke oziroma je podplat raven, platforma pa za še lažji korak nekoliko debelejša. Smernice sicer letos izredno poudarjajo moško navdihnjene, torej nekoliko bolj grobe modele, a ni nujno, da si za ceno udobja izberemo prav takšne. Naj imajo kanček dekoracije, na primer nekaj poletnega, kot so mini školjke, biseri ali vrvi.

Mango 2021

Enodelne kopalke

Sicer so za mnoge prijetnejše dvodelne, pa vendar so nam modne hiše tudi letos dale kaj hitro vedeti, da so modnejše zagotovo enodelne kopalke. Naj ne manjka volančkov in naborkov, popularne ostajajo tiste offshoulder, z golimi rameni, enim ali obema, predvsem v naravnih in živahnih tonih tega poletja.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.