Štiri ideje kako nositi bermuda kratke hlače

Letošnjo toplo sezono kraljujejo hlače v več dolžinah, od tistih dolgih širokih do kratkih oprijetih in vseh vmes, kot so na primer bermuda hlače. In ravno bermuda so navdšile fashionistke po vsem svetu zaradi udobnega, a lepega videza. Od Gigi Hadid, Kendall Jenner do Emily Ratajkowski in še bi lahko naštevali – kar nekaj zvezdnic lahko uporabimo za modno inspiracijo. Prvi trend, ki ga je mogoče opaziti, je priljubljena barvna kombinacije črne in bele. Izberite bermuda hlače v nevtralnem odtenki in naj bo drugi zgornji del v nasprotni barvi. Na ta način lahko poudarite svoje atribute in pozornost preusmerite na moden način.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Druga ideja, kako nositi bermuda hlače, je ena izmed najbolj enostavnih, posezite po matchy-matchy videzu. Izberite spodnji del (bermuda kratke hlače), in to po izbiri v želenem odtenku. Zelo elegantne so na primer kombinacije s srajco in blazerjem. Če želite nekoliko razbiti videz pa to lahko storite z modnimi dodatki. Tovstni videz je kot nalašč za čez dan in tudi noč, saj ga lahko z visokimi petami transofrmirate za posebne priložnosti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Svoj moment imajo tudi denim bermuda hlače, prej omenjena manekenka Gigi Hadid jih je skombinirala s T-shirtom in to je naslednji modni namig. Tovrsten videz je izredno casual, športen pridih mu lahko dajo superge, elegantne dame pa izberite balerinke. Poleg t-shirta pa je srajca popolna izbira, modni strokovnjaki svetujejo, da izberete belo klasično srajco. Če te še nimate v omarah, si jo lahko izposodite iz moške in ustvarite šik videz.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.