Poletje v črni? Zakaj pa ne!

Energična, vesela paleta barv je ta hip že popolnoma prevzela našo vsakodnevno garderobo, a hkrati močno preseneča tudi dejstvo, da se po drugi strani najbolj vročim dnem obeta kar nekaj črnine. Res je, da slednja velja za barvo, v kateri nam je najbolj vroče, pa tudi nekoliko manj izpostavlja našo zagorelo polt, pa vendar že drugo leto zapored tudi velja za must have poletnih dni, tokrat predvsem v vlogi modnih dodatkov. Glede na to, da trendi v samem vrhu ohranjajo tudi izredno ohlapne, večkrat oversize kose, pa bo tudi črnina več kot dobrodošel poletni outfit.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Črna je tokrat torej najpogosteje objela sandale, sploh tiste udobne modele, z nekoliko odebeljeno platformo in ravnim podplatom. Izredno modne so maksi črne obleke, še posebej ohlapnejših, balonastih ali zvončastih krojev, črna se lepo poda tudi poletnemu topu, nenazadnje pa ostajajo večno elegantne tudi tovrstne kopalke, letos znova enojne, z dodatkom volančkov in drznih izrezov ter po drugi strani povsem minimalistične in predvsem zapeljive.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Črno bomo to poletje našle tudi pri dekorativnih elementih, sploh ko je govora o obrobah, med must have pa se vračajo še velika, damska in večkrat zelo statement sončna očala. Tu so še ozki usnjeni pasovi, ki so sicer popularnejši v nude ali rjavi, pa vendar ne moremo mimo večnosti in uporabnosti črnih pasov.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.