Poletne kombinacije z retro jeansom

Retro kavbojke, tiste v dolgi različici so nedvomno eden od najpopularnejših kosov že nekaj sezon in v kolikor nam poletna vročina kdaj pa kdaj dovoljuje, jih bomo z veseljem nadele tudi naslednje mesece. Že spomladi je močno zadišalo po preteklih 90., ki so svoje kul elemente posodila marsikateremu kosu ženske garderobe, pa tudi številnim dodatkom in celo nakitu. Med jeansom ostajajo IN modeli z zelo visokim pasom, medtem ko hlačnice nudijo kanček več prostornosti ter tako ostajajo malce bolj ohlapne. Slednje so modne tudi v zvončastem kroju, a vendar bomo zelo ženstvene delovale predvsem takrat, ko bomo pokazale gležnje ter se bo hlačnica v tistem predelu nekoliko zožila. Razmišljajmo torej v smeri mom jeansa, a vendar v bolj prefinjeni, dodelani podobi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V duhu pretekle mode naj ostanejo tudi odtenki modre, ki še najraje podarjajo tiste super svetle in srednje modre kavbojke, za piko na i pa večkrat poskrbijo tudi detajli, kot so raznorazni dekorativni šivi, zaponke, strganost oziroma scefranost in podobno. In kako jih ta hip nositi? Več kot zapeljive so vse kombinacije s crop topom, zelo ženstvene bomo vedno znova v slip topu iz satena, zelo romantično bo vse skupaj izgledalo v družbi polprosojne bluze s potiski, vsekakor pa si vsako sezono največ priljubljenosti še vedno zasluži T majica.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Med obutvijo vroče sezone imajo tovrstne kavbojke še najraje minimalistične sandale s petko, ki to leto segajo v sam vrh modnih zapovedi, prav tako bomo lepe v espadrilah vseh vrst, medtem ko bodo mules modeli poskrbeli za tisti pravi modni moment. Vsekakor so omembe vredne tudi japonke, ki so to poletje postale več kot le natikač za prosti čas, ter supege, ki včasih delujejo celo elegantneje kot kateri drug čevelj.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.