Super lepotni izdelki tega poletja

Ko se zunanje temperature dvignejo, je nujno potrebno izbrati prave izdelke zato, da naša koža dobro diha. In seveda se tudi ličila prilagodijo tej potrebi. Naj bi zamenjale celo dišavo, kremo za telo, izbrale gel za obraz ali naravna olja, nikar ne smemo pozabiti na roke, ki so še kako izpostavljene in, če smem dodati, tudi milo odigra posebno vlogo. Ker smo veliko pod prho, je že tako, da je prava izbira mila pametna odločitev, saj milo lahko postane dišava in nadomešča parfum, ko smo na plaži, pa si prav tako želimo biti prepoznavne.

Foto: Zen

Za vas sem izbrala nekaj svojih top izdelkov tega poletja, seveda gre za ožji izbor, saj je izdelkov veliko, zato bom na to temo še pisala. Kot najbrž veste sem zelo navezana na kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell; njihov program je brezhiben, maske za obraz 100 % delujejo, robčki za odstranjevanje make-upa so božanski, hkrati pa so tukaj tudi drugi izdelki, ki jih do sedaj nisem izpostavila, a so prav tako vrhunski. Izdelke lahko kupujete na njihovi spletni strani, izbrani saloni pa ponujajo tudi nego obraza Heaven, ki je povsem drugačna od klasične, saj gre za holističen pristop, ki ne pomirja le kože, temveč tudi dušo.

Foto: Zen

BeePeel piling in Dream oil serum, Afternon tea hand & body wash in krema za roke Vanilla Pod

To so ključni izdelki za bazično nego. BeePeel je neverjeten piling za obraz, da boste težko našle boljšega. Primeren je prav za vse tipe kože in deluje že po prvem nanosu. Všeč mi je zato, ker ne praska, saj ni zrnat in koža dejansko sije. Imam veliko prijateljic, ki ga uporabljajo in vse so navdušene. Dream oil serum je idealen po dnevu na plaži in sončenju, nadomešča kremo proti gubam, se zelo hitro vpije in kožo pusti svilnato. Zelo pride prav tudi za roke, ki znajo biti v tej sezoni suhe. V resnici je multifunkcionalno olje, ki rešuje vse situacije in je idealno za v torbico tudi zaradi dimenzije. Afternoon tea hand and body wash je čudovito milo, ki ima v sebi nekaj magičnega, saj se ga vonja še dneve in dneve in je neskončno prijetno. V tej seriji najdete tudi sveče in kremo za telo, ko pa vonj osvojiš, je tako, da ga ne bi nikoli več zapustil. Jaz sem čisto obsedena! Za konec še Vanilla Pod krema za roke, je tisto, kar pričakujete od dobre, oziroma odlične kreme: da diši, neguje, ni mastna in poskrbi za mlade roke. Kot veste so prav roke tiste, ki pokažejo pravo starost osebe, zato je kar dobro, če nanje ne pozabimo. To kremo lahko uporabite tudi za obraz.

Foto: Zen

Aerin Lauder ima, po mojem mnenju, čudovite dišave in vse so zelo posebne. Amber Musk je moja trenutna izbira, čudovita dišava za dušo, ki ni premočna, je pa zelo prepoznavna. Žal gre za dišavo, ki je pri nas ne boste našle; prodaja se preko spleta, na www.netaporter.com in v izbrani parfumerijah (denimo Douglas v Avstriji, Rinascente v Milanu).

Foto: Zen

Tekoče milo za telo Molton Brown sem iskala najbrž 10 let. Prvič sem ga zavohala v hotelu Palace v New Yorku, kjer vedno bivam, ko sem v Velikem jabolku, in zdaj sem ga končno našla (ponovno Douglas v Avstriji). Moja izbira je Pink Pepper, so pa tudi ostale dišave zelo dobre in nujno morate poskusiti milo v obliki olja, super hranilno in zelo dišeče.

Foto: Zen

Za konec še šminka. Izbrala sem Chiaro Ferragni za Lancome, omejena izdaja kozmetičnih izdelkov in ta šminka mi je bila zelo pri srcu zaradi popolne kožne barve. Kinda Flirty je moja izbira, so pa tudi ostale šminke zelo prikupne, edina šibka točka je cena, saj boste za eno odštele 40 evrov …

Foto: Zen

Zelo se veselim poletja in lepotnih obredov, ki nas še čakajo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.