Včasih so dovolj že vpadljive petke

Vpadljive petke ne le z vidika modela, oblike in/ali dekorativnih elementov, temveč tudi oziroma letošnje poletje kar predvsem z vidika barvitosti in izbire barv. Tokratne vroče mesece namreč ogromno modnosti prinašajo na prvi pogled povsem bazični, minimalistični modeli, ki pa jih v trendovske vode popeljejo prav intenzivne barve. Tu so vse vrste rdeče in pink, a še bolj kot slednje so zaželene tiste v neon različici, pa naj gre za zeleno, oranžno ali morda celo rumeno. Ko torej te mesece potrebujemo osvežitev in popestritev naše celotne podobe, so lahko povsem dovolj že tovrstni sandali ali salonarji, ki v družbi zagorele polti resnično zaživijo v vsej svoji lepoti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naravnost čudovita je na primer kombinacija neon sandalov z midi ali kar visoko petko ter retro kavbojk, tako tistih dolgih v modelu mom jeansa kot tudi oziroma še veliko bolj tistih kratkih, ki pa letošnjo sezono ostajajo srednjih dolžin in v capri izvedbah. Prav tako se vpadljive petke dobro podajo maksi oblekam, a vendar ne tistim najbolj kričečim ali pestro potiskanim, temveč veliko raje monotonim kosom v barvah, kot so rjava, bronasta, črna in bela, temno modra ter rdeča.

Pinterest
Pinterest

Poleg omenjenih kombinacij pa takšna obutev zelo dobro funkcionira poleg must have kostimov, ki veljajo za enega najboljših službenih outfitov, poleg dvodelnih kompletov, ki v naš vsakdan vnašajo mladostnost, pa tudi poleg kombinezonov, ki so zagotovo najbolj IN oblačilo dnevnih in še celo bolj večernih priložnosti. In še beseda o preostalih dodatkih, ki bodo podarili lep kompliment tovrstnim petkam. Vsekakor naj bodo torbice manjše in v povsem ujemajoči se barvi ali še raje v kakšni nevtralni, na primer črni, rjavi ali nude. Za zares kul modni videz so tu retro pasovi vseh vrst, ki zraven neon odtenkov ustvarjajo ravno pravšnjo mešanico modnih elementov, nenazadnje pa ogromno v takšnih stajling zgodbah naredijo tudi oblike sončnih očal, ki prav tako še najpogosteje izhajajo iz preteklih 90.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.