Poletni sijaj

Mnogi bi sprva pomislili, da bleščice sodijo predvsem v zimsko, natančneje praznično obdobje hladne sezone, pa vendar moda že kar nekaj zadnjih let veleva povsem drugače. Trendi namreč glasno predlagajo ogromno leska tudi to poletje, kar dokazujejo predvsem številni kosi z bleščicami, v metalnem ali celo lakastem pridihu. Morda slednje ne sodi ravno med najbolj vroče mesece v letu, pa vendar se najde tudi tovrstne elemente, še posebej, ko pobliže pokukamo med modne dodatke. Skratka tokrat naj se blešči že na daleč, poletno sonce ali njegovi vroči večeri ter hkrati zagorela polt pa naj poskrbijo, da ti kosi dobijo še dodaten čar.

Vir: Instagram – Vivaluxuryblog
Vir: Instagram – Rocky Barnes
Vir: Instagram – Walkinwonderland
Vir: Instagram – Mikutas

Predvsem so ta hip popularni slip topi z bleščicami in še bolj tisti delikatnejši, svileni, ki jih nosimo v družbi midi in maksi oblek, elegantnih kratkih oziroma dolgih, širokih hlač. Za vse, ki uživate v pozornosti ostalih, so tu glitter hlače, kombinezoni v metalnem lesku ter jeans jakne z bleščečimi našitki, spregledati pa ne gre niti oblek vseh dolžin, ki lesk združujejo predvsem z bazičnimi barvami, kot so črna, bela in nude. Izredno prefinjeno bomo tokrat delovale v dvodelnem kompletu, ki ga še najlepše sestavljata crop top ter krilo z zelo visokim pasom.

Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – Aylin Koenig
Vir: Instagram – Rocky Barnes

Posebno mesto uživajo pisane bleščice, lahko enobarvne, v modri, zeleni ali rdeči, lahko pa si za pravo energijsko bombo tega poletja omislimo kar mavrične bleščice, ki verjetno še najbolj pristajajo daljšemu krilu. Vsekakor pa gre tokrat omeniti tudi glitter dodatke, sploh obutev, kot recimo sandale s paščki, visoke petke ali morda preprosto superge, pa tudi vse naglavne dekorje, še posebej špange, obroče in sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.