Preprost detajl, ki tudi T majico spremeni v zapeljiv kos

Da kar takoj razčistimo, govora je tokrat o vozlu in zavezovanju. Detajl, ki pravzaprav deluje precej retro, pa tudi zelo podeželsko, a vendar vsako poletje v naš vsakdanji look vnese nekoliko svežine in mladostnosti. In ker so prav to vročo sezono zopet močno aktualni vsi crop topi ter mini zgornji kosi, je ta podrobnost kot naročena tudi pri najbolj navadnih oblačilih, kot sta na primer bela T majica ali pa povsem bazična srajca. Poleg slednjih dveh seveda obstaja še vsaj tisoč in ena izvedba z vozlom, med njimi pa tokrat izstopajo predvsem vsi slip topi, dolge obleke ter celo lahkotne, svilene tunike.

Vir: Instagram – Vivaluxuryblog
Vir: Instagram – Negin Mirsalehi
Vir: Instagram – Rocky Barnes
Vir: Instagram – Walkinwonderland

Seveda se ta droben in prepogosto zanemarjen detajl ne najde zgolj pri zgornjih kosih, temveč odlično služi skoraj pri vseh elementih naše podobe. Stajling zgodbe jih tokrat vpletajo vsepovsod, od naramnic in pasov pa vse do sandalov in naglavnega okrasja, kot so na primer trakovi, rutke in še najraje obroči. In kako tovrstne tope kombinirati letošnje poletje? Vsekakor upoštevajmo najbolj vpadljive trende, ki znova in znova ponavljajo, kako zelo so bistvene elegantne kratke hlače, midi ali maksi krilo ter dolge, široke hlače v slogu preteklih 90., seveda vse z zelo poudarjenim visokim pasom.

Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – Mikutas
Vir: Instagram – Mikutas

Nenazadnje pa lahko vozle prenesemo tudi v svoj lepotni ritual, kjer seveda z lasmi lahko ustvarjamo neštete interpretacije. V pomoč naj nam bo svilena rutka in velike špange, vsekakor pa za piko na i na nos vedno postavimo še prikupna sončna očala, ki poskrbijo, da celotna podoba izpade preprosteje in zabavneje.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.